Life

Filmul de pe Netflix care va înnebuni planeta! E inspirat dintr-o poveste reală cu adevărat cutremurătoare

Un film de pe Netflix va înnebuni planeta. Este vorba despre o producție inspirată dintr-o poveste reală cu adevărat cutremurătoare.
11.01.2024 | 10:33
Filmul de pe Netflix care va innebuni planeta E inspirat dintro poveste reala cu adevarat cutremuratoare
Filmul de pe Netflix care va înnebuni planeta. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Netflix aduce în prim plan un film care va înnebuni planeta. Vorbim despre o poveste reală, tulburătoare, care a ajuns să fie transpusă într-o producție ce se arată a fi de mare succes.

Filmul de pe Netflix care va înnebuni planeta

Netflix le oferă abonaților săi o mulțime de filme și de seriale. De asemenea, există și diferite documentare, dar și alte producții inspirate din fapte reale. Această peliculă însă este de așteptat să înnebunească planeta, arată Mirror.

ADVERTISEMENT

În urmă cu mai bine de 50 de ani, zborul 571 din Uruguay s-a prăbușit într-o locație îndepărtată. Iar pasagerii s-au trezit blocați fără nicio posibilitate de a se întoarce acasă. Iar aceasta este una dintre cele mai mari povești de supraviețuire din ultimul secol.

Drept rezultat, aceasta a fost transformată acum într-o dramă Netflix, Society of the Snow. Filmul de pe Netflix , despre care se spune că ar putea fi premiat cu Oscar în 2024, a fost dramatizat pentru a descrie realitatea sfâșietoare a ceea ce s-a întâmplat cu cei care au murit și au supraviețuit în 1972. Tocmai din acest motiv este de așteptat să înnebunească planeta.

ADVERTISEMENT

Iar cel mai controversat element al poveștii este decizia luată de bărbați. Pentru a putea să supraviețuiască, aceștia au fost nevoiți să se hrănească cu cadavrele prietenilor lor. Astfel, scenele din film sunt unele cu adevărat remarcabile.

Povestea celor 45 de persoane aflate la bord

Cum arată povestea reală și ce vor putea vedea abonații? Pe 13 octombrie 1972, un zbor cu 45 de persoane la bord a plecat din Uruguay pentru a călători spre Chile. Pasagerii erau formați din echipa de rugby a clubului Old Christians din Montevideo și din suporterii acesteia.

ADVERTISEMENT

Nimeni nu a ajuns însă niciodată la meci. Autoritățile au declarat că pilotul a deviat de la drum într-o ceață densă înainte de a se prăbuși în munții Anzi înzăpeziți din America de Sud. În total, 12 persoane și-au pierdut viața în accident.

Alte 17 persoane au murit din cauza rănilor, ori din cauza sufocării în avalanșă câteva zile mai târziu. De cealaltă parte, alți 16 pasageri au luat decizia de a mânca trupurile celor decedați, la sugestia studentului la medicină Roberto Canessa.

ADVERTISEMENT

“Bineînțeles, ideea de a mânca carne umană era teribilă, respingătoare. Era greu de pus în gură. Dar ne-am obișnuit cu ea. Într-un anumit sens, prietenii noștri au fost unii dintre primii donatori de organe din lume. Ne-au ajutat să ne hrănim și ne-au ținut în viață”, a dezvăluit acesta, în anul 2022, la cea de-a 50-a aniversare.

Trebuie menționat faptul că tinerii supraviețuitori nu aveau altă soluție pentru a putea să se hrănească. Iar toate aceste momente le vor putea vedea și abonații Netflix în pelicula care se arată a fi un real succes.

ADVERTISEMENT
Tags: