Life

Filmul de pe Netflix pe care îl vei vedea de mai multe ori. E o poveste care te va lăsa fără cuvinte

Filmul de pe Netflix pe care îți vei dori să-l vezi de mai multe ori. Povestea peliculei este una care te va lăsa fără cuvinte.
25.10.2023 | 17:59
Filmul de pe Netflix pe care il vei vedea de mai multe ori E o poveste care te va lasa fara cuvinte
Despre ce este vorba în acest film. Sursa foto: IMDb
ADVERTISEMENT

Un film de pe Netflix te va emoționa până la lacrimi. Îți vei dori să-l vezi de mai multe ori, datorită poveștii în care se vor regăsi mulți dintre cei care îl vor urmări. Este ideal pentru cupluri sau pentru a fi privit cu întreaga familie, într-o zi de weekend.

Filmul de pe Netflix a cărui poveste te va lăsa fără cuvinte

Trebuie să te uiți la ”Melancolia unui jazzist”, un film de pe Netflix, lansat anul trecut, deoarece te va face să privești altfel lucrurile în viață. Vei învăța lecții prețioase, printre care cum să-ți îmbunătățești lucrurile din relație care nu mai funcționează.

ADVERTISEMENT

”Melancolia unui jazzist” a avut premiera în septembrie 2022. Este regizat de Tyller Perry, iar printre actorii care pot fi văzuți jucând sunt: Joshua Boone, Amirah Vann, Austin Scott, Lana Young, Ryan Eggold, Solea Pfeiffer sau Milauna Jackson.

”Melancolia unui jazzist” este o dramă, ideală doar celor trecuți de 16 ani, și care pe parcursul a două ore te va cuceri atât de mult, încât nu vei mai dori să pleci din fața ecranului. Asta deoarece vei descoperi o poveste de iubire interzisă și dificultățile cu care se confruntă niște familii.

ADVERTISEMENT

Secrete vechi de 40 de ani vor ieși la iveală

Totul va deveni cât mai interesant după ce vor ieși la iveală secrete vechi de 40 de ani. Toate momentele vor fi presărate cu juke joint blues și au secvențe similare cu America anilor 30, 40, dar și 80. Se va evidenția, printre alte, și rasismul cu care se confruntă persoanele de culoare.

Doi tineri din rase diferite trăiesc o poveste de dragoste interzisă

De altfel, drama este cu atât mai palpitantă cu cât un tânăr pe nume Bayou, se îndrăgostește de o fată din rasa albă, pe nume Leanne. Aceasta este fascinată de șarmul lui, dar și de vocea sa, fiindcă Bayou știe să cânte, talentul moștenindu-l din familie. Toți ai săi sunt muzicieni.

ADVERTISEMENT

Cei doi tineri se iubesc în secret o bună perioadă, dar până într-o zi când totul iese la iveală, iar familia fetei se revoltă. Aceasta începe să aibă conflicte repetate cu mama sa, care sub orice formă va încerca să-i găsească pe altcineva, care să nu fie de culoare și să aibă și o situație materială stabilă.

”Nu este doar un actor incredibil, ci și un artist incredibil care a intrat în fiecare detaliu pentru a face din Bayou un personaj tridimensional cu un arc complet. Când l-am audiat prima dată, am vrut să aflu mai multe despre el.

ADVERTISEMENT

Este atât de transparent în interior și în exterior într-un mod minunat, așa cum ar trebui să fie un actor”, a declarat regizorul filmului, Tyller Perry, despre actorul personajului principal, Joshua Boone, potrivit arts.vcu.edu.

ADVERTISEMENT
Tags: