Life

Filmul românesc de pe Netflix cu acțiunea lângă Ucraina. E cu Dragoş Bucur de la Românii au Talent şi interpretul lui State din Inimă de Ţigan

Filmul românesc de pe Netflix care a fost filmat lângă Ucraina. În el apar Dragoș Bucur de la Românii au talent și fostul State din Inimă de Țigan.
24.10.2023 | 16:23
Filmul romanesc de pe Netflix cu actiunea langa Ucraina E cu Dragos Bucur de la Romanii au Talent si interpretul lui State din Inima de Tigan
Despre ce film este vorba. Sursa foto: PCMag
ADVERTISEMENT

Dacă ți-ar plăcea să vizionezi un film românesc, iată o idee! Pe Netflix se află o peliculă a cărei acțiune a fost filmată la granița țării noastre cu Ucraina, iar în ea joacă unii dintre cei mai renumiți și îndrăgiți actori, Dragoș Bucur, care este și jurat la ”Românii au talent” sau Gheorghe Visu, cel care l-a jucat pe State în serialele ”Inimă de Țigan” și ”Regina”.

Filmul românesc de pe Netflix care te va fascina. Este filmat la granița cu Ucraina

Filmul ”Câini” de pe Netflix cu actori români te va cuceri din primele clipe și nu te va mai lăsa să pleci din fața micului ecran. Povestea pe care o expune este foarte interesantă și îți va oferi o mulțime de stări, de la emoții până la bucurii.

ADVERTISEMENT

Filmul ”Câini” este lansat în 2016 și este o îmbinare de dramă cu thriller și western. Totul va începe din momentul în care un tânăr, pe nume Roman, din oraș, vine în satul unde a locuit bunicul său, amplasat în regiunea Dobrogei. Roman este interpretat de Dragoș Bucur.

Bunicul lui Roman este decedat de câteva luni, iar el dorește să-i pună în vânzare locuința. Cu toate că este moștenitorul casei, tânărul face demersurile necesare pentru a vinde imobilul. Planurile sale se schimbă subit din clipa în care devine martorul unor evenimente stranii. Vor veni mai multe amenințări, din diferite colțuri și care au legătură cu contrabandiști.

ADVERTISEMENT

Ce rol are fostul State în filmul ”Câini” de pe Netflix?

Îndrăgitul actor Gheorghe Visu are rolul lul Hogas în pelicula ”Câini” și crede că i s-a potrivit foarte bine. De altfel, regizorul Bogdan Mirică s-a gândit din start să-l aleagă pe Gheorghe Visu în acest rol, chiar în timp ce scria scenariul.

”Scenariile … prinzi ocazia să joci într-un film şi joci în el. Cel puţin aşa mi se întâmplă mie. Nu sunt acoperit de scenarii, să îmi permit să refuz unul. E foarte adevărat că n-aş primi orice, dar ăsta a fost un scenariu minunat.

ADVERTISEMENT

Bogdan Mirică mi-a spus că se gândea la mine în timp ce scria, adică a fost scris pentru mine, aşa că este mai mult decât măgulitor. Era un scenariu minunat şi era un personaj seducător. (…) Aşa a văzut el. Probabil de la “Faleze de nisip”.

Probabil că de acolo m-a luat, că, de văzut, m-a văzut foarte puţin după 2000. A scris pentru mine şi pentru Vlad Ivanov şi a fost fericit şi când a acceptat Dragoş Bucur rolul, pentru că este vorba de trei actori foarte buni care fac trei personaje foarte puternice”, a declarat Gheorghe Visu într-un interviu pentru Prima TV.

ADVERTISEMENT

Pe lângă Gheorghe Visu și Dragoș Bucur, în filmul românesc de pe Netflix mai apar și actorii Vlad Ivanov, în rolul lui Samir, Ralucra Aprodu, în rolul Ilincăi, Emilian Oprea, în rolul lui Sebi Voicu, Valeri Yordanov, în rolul lui Leonid și Ioachim Ciobanu în rolul lui Taran Tanar.

ADVERTISEMENT