Life

Capodopera de pe Netflix care te va lăsa fără cuvinte. E unul dintre cele mai frumoase filme făcute în ultima perioadă

Filmul de pe Netflix care te va impresiona din primele minute. Se numără printre cele mai bune producții din ultimii ani.
20.03.2024 | 17:59
Capodopera de pe Netflix care te va lasa fara cuvinte E unul dintre cele mai frumoase filme facute in ultima perioada
Filmul de pe Netflix care te va impresiona din primele minute. Se numără printre cele mai bune producții din ultimii ani. Sursa foto: Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Capodopera de pe Netflix care te va lăsa fără cuvinte. E unul dintre cele mai frumoase filme făcute în ultima perioadă. Criticii de film din lumea întreagă au numai cuvinte de laudă pentru povestea pe care o prezintă.

Filmul de pe Netflix care te va impresiona din primele minute. Se numără printre cele mai bune producții din ultimii ani

Filmul de pe Netflix care te va impresiona din primele minute. Se numără printre cele mai bune producții din ultimii ani, având premiera în 2021. Pelicula este regizată de scenaristul și regizorul distins cu Oscar, Paolo Sorrentino.

ADVERTISEMENT

În prezent, poate fi urmărită pe platforma de streaming, unde a primit comentarii frumoase și aprecieri de la oameni. Capodopera se numește È stata la mano di Dio (Mâna lui Dumnezeu) și îl are în prim-plan pe un băiat care trăiește în orașul Napoli în anii ’80.

Tânărul, pe numele său Fabietto Schisa, are parte de bucurii neașteptate, dar și de tragedii neprevăzute. În pelicula de la Netflix se mai vorbește despre sosirea legendarului fotbalist Diego Maradona, soarta jucându-și rolul foarte bine.

ADVERTISEMENT

Filippo Scotti (premiat la Veneția) este protagonistul Fabietto Schisa. Din distribuție mai fac parte actorii: Toni Servillo și Teresa Saponangelo, care sunt părinții băiatului, precum și Luisa Ranieri, Renato Carpentieri, Massimiliano Gallo, Biagio Manna, Enzo Decaro.

Regizorul revine în orașul natal pentru a spune o poveste extrem de personală în Mâna lui Dumnezeu, Filmul vorbește despre destin și familie, filme și sport, dragoste și pierderi. Totul se desfășoară pe durata a 130 de minute și, cu siguranță, te va ține cu sufletul la gură.

ADVERTISEMENT

Mâna lui Dumnezeu de pe Netflix, premiat de mai multe ori

Mâna lui Dumnezeu, filmul care poate fi urmărit pe Netflix, a fost premiat de mai multe ori. Pelicula produsă de The Apartment (o companie a grupului Fremantle) a avut premiera mondială la Festivalul de Film de la Veneția.

În cadrul acestui eveniment a câștigat Marele Premiu al Juriului și Premiul Mastroianni pentru tânărul protagonist Filippo Scotti. Lansarea oficială în cinematografele din lume a avut loc pe 24 noiembrie și pe Netflix pe 15 decembrie 2021.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, producția a reprezentat Italia în selecția pentru cel mai bun film internațional la Premiile Oscar 2022. Pelicula a fost aleasă dintre cele 18 filme, după cum a anunțat comisia de selecție înființată la Asociația Națională Industrii Cinematografice Audiovizive Digitale (ANICA).

„Pelicula Mâna lui Dumnezeu este cel mai important și dureros film al meu și mă bucur că toată această durere astăzi a debarcat spre bucurie”, a declarat regizorul peliculei Paolo Sorrentino după aflarea veștii, scrie rador.ro.

„Cel de astăzi este doar primul pas și frumusețea acestui concurs este că singura competiție din lume în care să ajungi deja între primii cinci este o victorie. Sunt fericit că filmul a fost selectat.

Mulțumesc din suflet comisiei ANICA, care l-a ales pe al meu printre multe filme frumoase. Mulțumesc The Apartment, Fremantle și Netflix pentru că m-au susținut. Trăiască cinematografia italiană”, a completat regizorul italian.

ADVERTISEMENT
Tags: