Life

Reality show-ul de pe Netflix, cu doi români celebri, care va sparge toate topurile. Va fi disponibil din 13 decembrie

Emisiunea de pe Netflix, cu două vedete autohtone, care va rupe topurile. Va putea fi urmărită de toată lumea de pe 13 decembrie.
07.12.2023 | 14:14
Reality showul de pe Netflix cu doi romani celebri care va sparge toate topurile Va fi disponibil din 13 decembrie
Emisiunea de pe Netflix, cu două vedete autohtone, care va rupe topurile. Va putea fi urmărită de toată lumea de pe 13 decembrie. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Reality show-ul de pe Netflix, cu doi români celebri, care va sparge toate topurile. Va fi disponibil din 13 decembrie. Anunțul oficial a fost făcut public de reprezentanții platformei de streaming, dar și de artiștii din țara noastră.

Emisiunea de pe Netflix, cu două vedete autohtone, care va rupe topurile. Va putea fi urmărită de toată lumea de pe 13 decembrie

Emisiunea de pe Netflix, cu două vedete autohtone, care va rupe topurile. Va putea fi urmărită de pe data de 13 decembrie 2023 de toți cei care plătesc un abonament lunar. Se anunță o experiență unică de la mic la mare.

ADVERTISEMENT

Cântărețul Speak și iubita sa, Ștefania, au reușit să semneze un contract cu celebra platformă de streaming. Reality show-ul lor „Aventura, strigați: URA” este primul de acest gen al companiei americane.

Ajuns la al doilea sezon, show-ul îi va purta pe oameni în călătoriile pe care le fac cei doi artiști în afara granițelor țării. De această dată emisiunea are în spate o echipă mai mare, așadar nu va fi produsă numai de vedete.

ADVERTISEMENT

„Ștefania și Speak pleacă într-o călătorie de neuitat. Nu e un banc, nici premisa unui film, e chiar un reality show românesc pe Netflix. «Aventura, strigați: URA!» vine din 13 decembrie”, se arată pe pagina de YouTube a companiei americane Netflix.

Speak și Ștefania, despre sezonul 2 din Aventura, strigați: URA

Speak și Ștefania sunt foarte fericiți că reality show-ul va fi difuzat începând cu data de 13 decembrie 2023 pe Netflix. Cei doi au vorbit despre al doilea seozn din Aventura, strigați: URA, care promite să nu-i dezamăgească pe oameni.

ADVERTISEMENT

„Aventura, strigați: URA! este un reality show. Adică luăm publicul cu noi în locurile pe care noi le vizităm, în aventura noastră. Plus că dacă ar veni la noi în casă nu ar avea ce să vadă.

Noi nu avem o viață atât de plină. Eu sunt toată ziua la studio, ea este la studio. Să știți că noi avem o viață așa… adică nu avem o viață extraordinară. Pentru noi sunt niște momente foarte speciale și încercăm să le dăm mai departe oamenilor.

ADVERTISEMENT

Noi aveam niște puncte pe care trebuia să le bifăm, dar faza cu șobolanii pe care ați văzut-o și în trailer a fost ceva… Au apărut de nicăieri. Trebuie să vedeți. Abia aștept să vedeți cine a inițiat toate lucrurile acestea”, au spus Speak și Ștefania pentru ego.ro.

Mai mult decât atât, cei doi artiști au dezvăluit că în una dintre călătoriile lor au nimerit la o înmormântare. Le sugerează românilor să nu rateze experiențele prin care au trecut la filmări pentru că sunt unice și în plus, se va râde mult.

ADVERTISEMENT