News

Filmul dispariției Melindei. Fata a fost salvată de la înec de un bărbat, apoi sechestrată și violată de acesta

Detalii incredibile privind cazul adolescentei din Sighetu Marmației. Filmul dispariției Melindei, cum a ajuns în casa violatorului.
14.11.2023 | 20:41
Filmul disparitiei Melindei Fata a fost salvata de la inec de un barbat apoi sechestrata si violata de acesta
Filmul dispariției Melindei. Colaj Fanatik/ Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Filmul dispariției Melindei. Ies la iveală detalii incredibile cu privire la cazul fetei, în vârstă de 13 ani, din Sighetu Marmației, care a fost găsită după o săptămână de căutări disperate. Cum a ajuns minora în locuința violatorului?

Filmul dispariției Melindei. Fata a fost schestrată și violată de cel care a salvat-o

În ziua dispariției, Melinda a avut o ceartă cu părinții, motiv pentru care a decis să plece de acasă, la îndemnul bărbatului la care a ajuns ulterior. După ce a fugit, fata a mers în zona Grădinii Morii.

ADVERTISEMENT

Avea în plan să își pună capăt zilelor, așa că s-a aruncat în râul Iza. Între timp, în zona respectivă a ajuns și bărbatul de 34 de ani, care își spune „Mănușă Albă”. El a intrat în apele râului și a salvat-o de la înec pe Melinda.

Însă, nu a anunțat autoritățile, și nici nu a dus-o acasă la părinții ei, ci a preferat să o țină cu forța la domiciliul lui. Profitând de starea de vulnerabilitate a fetei, bărbatul a sechestrat-o, a drogat-o și a violat-o zile întregi la rând.

ADVERTISEMENT

La aproape o săptămână de la dispariție, adolescenta a fost găsită de un polițist local. El a primit o informație de la un localnic care suspecta că minora se află în casa individului, potrivit Observator News.ro.

Bărbatul de 34 de ani a fost reținut

De altfel, anchetatorii bănuiesc că bărbatul de 34 de ani ar fi urmărit să o exploateze sexual în afara graniței. Vecinii individului au declarat pentru sursa citată că acesta ar fi ținut fete captive și în trecut.

ADVERTISEMENT

Violatorul și Melinda se cunoșteau din mediul online. În urmă cu câteva luni, minora i-ar fi trimis poze indecente, care ulterior au ajuns pe internet. În ziua dispariței, aceștia s-ar fi întâlnit pentru prima dată față în față.

„La sediul poliţiei a fost audiat astăzi, 13 noiembrie, un bărbat în vârstă de 34 de ani care locuieşte în imobilul în care a fost identificată minora. În baza probatoriul administrat până în prezent, se conturează elementele constitutive ale infracţiunii de act sexual cu un minor.

ADVERTISEMENT

(…) Sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore”, a transmis, luni, IPJ Maramureș.

ADVERTISEMENT
Tags: