News

Melinda, fata de 13 ani dispărută din Sighet de o săptămână, a fost găsită. Unde se afla aceasta. Update

În cursul zilei de luni, 13 noiembrie, Melinda, fata de 13 ani dispărută din Sighet de aproape o săptămână, a fost găsită. Unde se afla aceasta.
13.11.2023 | 12:40
Melinda fata de 13 ani disparuta din Sighet de o saptamana a fost gasita Unde se afla aceasta Update
Părinții Melindei, fata de 13 ani dispărută fără urmă de 6 zile din Sighet, apel disperat: ”Oferim 10.000 de euro. Ajutați-ne să ne găsim copilul”. Sursa foto: Observator News / Poliția Română / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
13-11-2023
10:56

Melinda, fata de 13 ani din Sighetu Marmației dispărută de o săptămână, a fost găsită

Drama părinților din Sighetu Marmației s-a încheiat. Melinda Sara Moiș, fata de 13 ani care a fost dată dispărută de o săptămână, a fost găsită de Poliția Locală.

”În urma unor date şi informaţii obţinute de poliţiştii din Sighetu Marmaţiei, astăzi, 13 noiembrie, minora în vârstă de 13 ani, declarată disparută, a fost găsită într-un imobil de pe raza municipiului. Mulţumim tuturor forţelor de ordine, voluntarilor şi tuturor celor care au participat în aceste zile la activităţile de căutare”, a transmis, în cursul acestei zile, IPJ Maramureş.

Potrivit publicației VasileDale.ro, luni, un adolescent s-a prezentat la sediul Poliției Locale Sighet și a spus că el știe unde se afla minora. ”Polițiștii locali l-au însoțit pe tânăr la o locuință socială de pe strad Ioan Mihaly de Apșa din Sighetu Marmației. Acolo au găsit-o pe minoră”, a declarat Vasile Moldovan, primarul din Sighetu Marmației.

Ulterior, minora a fost transportată la Spitalul Municipal Sighetu Marmației pentru investigații medicale de specialitate. 

Părinții Melindei, fata de 13 ani dispărută de aproape o săptămână din Sighet, sunt disperați. Aceștia transmit un apel către populație și spun că oferă 10.000 de euro recompensă oricui poate ajuta la găsirea copilei.

Părinții Melindei, fata de 13 ani dispărută fără urmă de 6 zile din Sighet, apel disperat: ”Oferim 10.000 de euro. Ajutați-ne să ne găsim copilul”

Melinda Sara Moiș Sara, o adolescentă de 13 ani, din Sighetul Marmației, a dispărut acum șase zile și de atunci este de negăsit. Familia fetei este disperată și cere ajutor populației pentru găsirea minorei.

ADVERTISEMENT

Mama Melindei a fost cea care, marți, 7 noiembrie, a anunţat autoritățile după ce a observat că fiica ei lipsește. În acea zi, copila nu s-a dus la școală. A spus că îi este rău. “A rămas acasă, se simţea prost şi când am venit (n.r. de la serviciu) nu mai era”, spune mama Melindei, pentru Observator News.

În aceeași zi, camerele de supraveghere din orașul maramureșean au surprins ultimele imagini cu Sara Melinda Moiș. Fata se plimba pe străzile din Sighetul Marmației. Apoi, la un moment dat a intrat într-un magazin de unde și-a luat o sticlă de apă. A fost și ultimul moment în care fata a fost văzută.

ADVERTISEMENT

Tot în acea zi s-a dat un mesaj RO-Alert. Imediat, zeci de oameni au început să o caute pe copilă pe străzile din oraş şi prin pădurile din apropiere. Pompierii, cu o barcă, au mers pe râul din zonă pentru a o căuta. În paralel, polițiștii de frontieră au ridicat drone pentru a putea a vedea imaginea de ansamblu.

Până în prezent, nici urmă de Melinda. Fata pare a se fi evaporat. Părinții ei sunt de-a dreptul disperați și ar face orice pentru a o găsi. Aceștia au anunțat și o recompensă de 10.000 de euro pentru cei care pot oferi informații despre ea.

ADVERTISEMENT

Suntem într-o situație disperată. Copilul nostru a dispărut de 6 zile. Primele zile de căutări au fost intense, dar nu s-a găsit. Apelăm la toată țara, părinți, adolescenți, copii, bunici, oricine știe ceva despre locul în care se găsește concret. Oferim 10.000 de euro. Ajutați-ne să ne găsim copilul!”, spun părinții fetei dispărute.

Care sunt semnalmentele copilei

Poliția Română a postat un mesaj cu semnalmentele Melindei. Ea are înălțimea de 1,53 m, greutate 63 de kg, constituție atletică, păr șaten lung, ochii verzi și poartă ochelari de vedere.

ADVERTISEMENT

Marți, 7 noiembrie, la momentul în care a plecat de acasă, aceasta purta o haină scurtă neagră și încălțăminte albă. ”Cetățenii care pot oferi informații în vederea depistării acesteia sunt rugați să sune la numărul unic de urgență 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție”, conform IGPR.

ADVERTISEMENT