Life

Filmul românesc care ar putea sparge topurile Netflix. Face furori la doar câteva zile de la lansare

Un film românesc are șanse mari să spargă topurile Netflix. S-a făcut deja remarcat la doar câteva zile după ce a fost lansat.
04.04.2023 | 23:50
Filmul romanesc care ar putea sparge topurile Netflix Face furori la doar cateva zile de la lansare
Filmul românesc care ar putea sparge topurile Netflix. Sursă foto: Pinterest, captură YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Netflix este una dintre cele mai des utilizate platforme de streaming. Aici găsim numeroase filme, dar și seriale ori documentare. Și filmele românești au început să apară pe Netflix, iar o mare parte dintre ele s-au dovedit a fi un adevărat succes.

Filmul românesc de pe Netflix care face deja furori

După filmul Teambuilding, care a fost apreciat atât în cinematografe, cât și pe Netflix, iată că o nouă producție românească face furori. Vorbim despre un film care, la doar câteva zile de la lansare, a reușit să ajungă în top 10 producții întocmit de Netflix.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre seria de filme „Pup-o, mă!”, care s-a dovedit a fi un real succes pe Netflix. Ultima parte a trilogiei, „Pup-o, mă!”: „Ouăle, franceza și ardelenii”, face furori pe platformă și nu e de mirare, dacă stăm să ne uităm la acțiunea filmului.

Comedia este una de-a dreptul incredibilă. Inclusiv producătorii au fost uimiți de succesul ei. Și totuși cum a apărut povestea și ce se ascunde în spatele ei? Veți rămâne uimiți să aflați că cei care au creat o astfel de peliculă se cunosc de ani buni. Mai mult de atât, ei au și o relație de prietenie deosebită.

ADVERTISEMENT

Alin Panc și Alexandru Pop, cunoscut și sub numele de Sandu Pop, au vorbit recent despre succesul filmului. Cei doi sunt prieteni din copilărie și iată că au reușit să colaboreze la un alt nivel. S-au cunoscut când aveau doar 15 ani, i-a atras mediul artistic și iată că în final a ieșit o colaborare destul de interesantă.

Povestea producătorilor din spatele peliculei „Pup-o, mă!”

Deși după absolvirea liceului fiecare a luat-o pe drumul său, iată că mai târziu, Alin Panc și Alexandru Pop aveau să se regăsească. Într-un interviu acordat pentru click.ro, cei doi au vorbit despre acele momente din viața lor. ”Prima dată am intrat la altă facultate”, a mărturisit Alin Panc.

ADVERTISEMENT

Ce nu aveau să știe cei doi, este că, în realitate, au început să studieze la aceeași universitate. Mai apoi, aceștia au ajuns inclusiv să locuiască împreună în București, la recomandarea părinților. ”Am avut mare noroc cu părinții lui”, a mai spus Sandu Pop vorbind despre Alin Panc.

Cât despre serie filmelor ”Pup-o mă”, aceasta a înregistrat audiențe record, atât pe Netflix, cât și în cinematografe. Începând cu 1 aprilie, ultima parte a trilogiei a apărut și pe Netflix. ”Ouăle, franceza și ardelenii” a fost deja vizualizat de nenumărați abonați și deja se dovedește a fi un real succes.

ADVERTISEMENT

Un alt film românesc care de asemenea a captat atenția abonaților de pe Netflix este ”Legături bolnăvicioase”. Pelicula i-a lăsat pe mulți fără cuvinte. Iar protagoniștii sunt actori de renume precum Carmen Tănase, Tudor Chirilă, Ioana Barbu, dar și Maria Popistașu.

ADVERTISEMENT
Tags: