Life

Filmul românesc de pe Netflix care i-a lăsat fără cuvinte pe mulți. Tudor Chirilă face un rol de zile mari

Filmul românesc de pe Netflix care a făcut furori și i-a lăsat fără cuvinte pe mulți. Tudor Chirilă joacă în acest film și a fost lăudat pentru prestația sa.
18.03.2023 | 19:00
Filmul romanesc de pe Netflix care ia lasat fara cuvinte pe multi Tudor Chirila face un rol de zile mari
Filmul românesc de pe Netflix care a făcut furori. Foto Captură youtube
ADVERTISEMENT

Care este filmul românesc de pe Netflix care i-a lăsat pe mulți fără cuvinte. Tudor Chirilă joacă în el și are un rol de zile mari.

Filmul românesc de pe Netflix care a făcut furori

Legături bolnăvicioase este numele filmului românesc de pe Netflix care i-a lăsat pe mulți fără cuvinte. În el joacă Tudor Chirilă, Maria Popistașu, Ioana Barbu și Cătălina Murgea, dar și Tora Vasilescu, Carmen Tănase sau Puya.

ADVERTISEMENT

După cum îi spune și numele, acest film este despre o poveste bolnăvicioasă, o legătură interzisă și care atrage după ea multe drame.

Kiki și Sandu, interpretați de Maria Popistașu și Tudor Chirilă, sunt doi frați care au o relație incestuoasă și pe care încearcă din răsputeri să o ascundă. Aceștia au o viață dublă în calitate de iubiți și de frați, iar legătura lor bolnăvicioasă este dată în vileag când intervine gelozia între cei doi.

ADVERTISEMENT

Cum se află de legătura bolnavă în filmul românesc de pe Netflix

Kiki ajunge să aibă o relație cu o tânără simplă din provincie, care vine la studii în București, pe nume Alex, jucată de Ioana Barbu și Sandu se simte trădat. Consideră că aceasta este, de fapt, o intrusă în relația pe care o are cu sora lui.

Triunghiul amoros format îi arată pe trei tineri debusolați care vor să experimenteze iubirea, emoțiile ei, dar ajung să afle și că există multă durere în spatele acestor sentimente și că există relații de iubire interzise.

ADVERTISEMENT

Sandu ajunge să facă publice legăturile bolnăvicioase pe care le are cu propria lui soră într-un moment de gelozie, iar toată lumea află de viața lor dublă.

Acest film a obținut în anul 2016 premiul publicului la Gala Premiilor Gopo pentru că a avut un adevărat succes în momentul lansării sale.

ADVERTISEMENT

Filmul “Legături bolnăvicioase” a fost regizat de Tudor Giurgiu, iar scenariul a fost bazat pe romanul cu același nume scris de Cecilia Ștefănescu.

ADVERTISEMENT