Life

Filmul românesc de pe Netflix care te va dărâma sufletește. Vei avea nevoie de pauze ca să-l vezi și vei spera până în ultima clipă

Filmul românesc de pe Netflix care te va face să plângi. Povestea este una impresionantă și este posibil să ai nevoie de pauze pentru a-l vedea.
22.04.2023 | 12:00
Filmul romanesc de pe Netflix care te va darama sufleteste Vei avea nevoie de pauze ca sal vezi si vei spera pana in ultima clipa
Filmul românesc de pe Netflix cu o poveste care te va dărâma. Foto: Film Affinity
ADVERTISEMENT

Filmul românesc de pe Netflix care te va dărâma sufletește. Are o poveste foarte grea și inclusiv actorii principali au recunoscut că le-a fost greu.

Filmul românesc de pe Netflix cu o poveste care te va dărâma

Pororoca este numele filmului românesc de pe Netflix pentru care este posibil să ai nevoie de pauze. Numele filmului vine de la fenomenul natural care se întâmplă la vărsarea Amazonului în ocean.

ADVERTISEMENT

Filmul este, de fapt, o dramă a doi părinți care ajung să își piardă unul dintre copii. Tudor pleacă în parc cu cei doi copii. Într-un moment de neatenție nu o mai poate zări pe Maria, fiica lui de cinci ani.

Acesta rămâne doar cu Ilie, în vârstă de șapte ani, și începe să o caute pe fetiță în apropierea blocului. După 30 de minute în care o caută cu disperare pe fetiță, Tudor anunță poliția și aceasta este oficial dispărută.

ADVERTISEMENT

Filmul arată drama familiei în încercarea de a-și recupera fetița după această dispariție misterioasă. Inclusiv actorul principal, Bogdan Dumitrache, a spus că atunci când a citit scenariul pentru prima dată s-a oprit la scena în care dispare fetița și a început să plângă.

„Când am citit prima oară scenariul, m-am oprit la secvența dispariției copilului, am început să plâng, l-am închis și nu l-am mai reluat nici a doua zi, nici o lună dup-aia”, mărturisește actorul Bogdan Dumitrache, conform Digi24.

ADVERTISEMENT

Ce spune actrița principală despre Pororoca

La rândul ei și actrița feminină din film a spus că nu s-a mai apropiat de scenariul deloc după ce a terminat să îl citească. Acesta poate fi greu de privit pentru oameni. Dar puternic va fi și instinctul de a dori să afli ce s-a întâmplat mai departe.

„Știu că l-am lăsat și nu m-am mai atins de scenariu. Nu l-am mai citit, nu m-am mai apropiat de el deloc. A fost un instinct mai degrabă, pentru că natura mea, care vrea foarte tare să ordoneze lucrurile, să fie în control.

ADVERTISEMENT

Ar fi încercat să facă ordine acolo, să pre-stabilească un traseu. Instinctul meu de actor mi-a spus că nu e un rol la care să fac asta”, a spus Iulia Lumânare.

Povestea este una de grea încât actorul principal a ajuns să se întrebe de ce ar vrea oamenii să vadă o poveste atât de dură. Totuși, acesta a mărturisit că după apariția filmului a putut să vadă într-o lumină mai frumoasă relația cu proprii lui copii.

ADVERTISEMENT
Tags: