Life

Filmul românesc nou apărut pe Netflix care e mai tare ca Teambuilding. Are o poveste genială, va rupe topul, n-ai voie să-l ratezi

Pelicula românească de pe Netflix, mai amuzantă decât Teambuilding. Are un scenariu excepțional și trebuie să o vezi neapărat.
15.04.2023 | 07:23
Filmul romanesc nou aparut pe Netflix care e mai tare ca Teambuilding Are o poveste geniala va rupe topul nai voie sal ratezi
Filmul româneasc de pe Netflix, mai tare decât Teambuilding. Are un scenariu excepțional și trebuie să-l vezi neapărat. Sursa foto: Captură Netflix
ADVERTISEMENT

Filmul românesc nou apărut pe cunoscuta platformă de streaming care e mai tare ca Teambuilding. Are o poveste genială, va rupe topul, n-ai voie să-l ratezi. Despre ce este vorba în producția regizată de Bogdan Theodor Olteanu.

Pelicula românească de pe Netflix, mai amuzantă decât Teambuilding. Are un scenariu excepțional și trebuie să o vezi neapărat

Taximetriști este pelicula românească de pe Netflix mai amuzantă decât Teambuilding. Are un scenariu excepțional și trebuie neapărat să o vezi. Din 12 aprilie 2023 este disponibilă pe una dintre cele mai importante platforme de streaming.

ADVERTISEMENT

Comedia care a apărut în cinematografele din țară la începutul anului îi reunește pe Monica Bîrlădeanu și Andi Vasluianu după 10 ani de la filmarea producției Despre oameni și melci. În plus, este o adaptare după piesa de teatru cu același nume.

Scenariul este scris de Bogdan Theodor Olteanu și Adrian Nicolae și îi are drept protagoniști pe Lică (Alex Ion) și Liviu (Rolando Matsangos). Cei doi taximetriști lucrează în tura de noapte în aglomeratul București.

ADVERTISEMENT

Aceștia întâlnesc tot felul de personaje și situații care le dau viața peste cap. Din distribuția filmului de pe Netflix mai fac parte: Alexandru Ion, Rolando Matsangos, Victoria Răileanu, Cosmin Nedelcu, Ana Maria Guran și Nicoleta Hâncu.

De asemenea, printre actorii din Taximetriști se mai numără: Carol Ionescu, Maria Popistaşu, Mădălina Stoica, Alex Mircioi, Ramona Niculae, Ştefania Cîrcu, Emma Mateciuc, Adrian Ban, Adi Bulboacă și Adrian Nicolae.

ADVERTISEMENT

Andi Vasluianu, despre rolul din Taximetriști

Andi Vasluianu îi dă viață lui Mircea în producția Taximetriști de pe Netflix. Renumitul actor a mărturisit că s-a pregătit pentru acest rol urmărind mai multe show-uri TV și în special, realizatorii acestor emisiuni.

„E deștept, foarte bun în meseria lui, celebru, infatuat, arogant și îngrozitor de enervant. Are umor și surprinde destul de multe detalii ale oamenilor care se perindă prin viața celor doi taximetriști.

ADVERTISEMENT

Nu cred că există un profil al taximetristului din capitală, cred că există oameni și întâmplări”, a spus vedeta, notează kissfm.ro, în timp ce Monica Bîrlădeanu s-a declarat încântată că a putut interpreta un personaj diferit.

ADVERTISEMENT
Tags: