Life

Filmul românesc nou apărut pe Netflix care e mai tare ca Teambuilding. Are o poveste genială, va rupe topul, n-ai voie să-l ratezi

Pelicula românească de pe Netflix, mai amuzantă decât Teambuilding. Are un scenariu excepțional și trebuie să o vezi neapărat.
15.04.2023 | 07:23
Filmul romanesc nou aparut pe Netflix care e mai tare ca Teambuilding Are o poveste geniala va rupe topul nai voie sal ratezi
Filmul româneasc de pe Netflix, mai tare decât Teambuilding. Are un scenariu excepțional și trebuie să-l vezi neapărat. Sursa foto: Captură Netflix
ADVERTISEMENT

Filmul românesc nou apărut pe cunoscuta platformă de streaming care e mai tare ca Teambuilding. Are o poveste genială, va rupe topul, n-ai voie să-l ratezi. Despre ce este vorba în producția regizată de Bogdan Theodor Olteanu.

Pelicula românească de pe Netflix, mai amuzantă decât Teambuilding. Are un scenariu excepțional și trebuie să o vezi neapărat

Taximetriști este pelicula românească de pe Netflix mai amuzantă decât Teambuilding. Are un scenariu excepțional și trebuie neapărat să o vezi. Din 12 aprilie 2023 este disponibilă pe una dintre cele mai importante platforme de streaming.

ADVERTISEMENT

Comedia care a apărut în cinematografele din țară la începutul anului îi reunește pe Monica Bîrlădeanu și Andi Vasluianu după 10 ani de la filmarea producției Despre oameni și melci. În plus, este o adaptare după piesa de teatru cu același nume.

Scenariul este scris de Bogdan Theodor Olteanu și Adrian Nicolae și îi are drept protagoniști pe Lică (Alex Ion) și Liviu (Rolando Matsangos). Cei doi taximetriști lucrează în tura de noapte în aglomeratul București.

ADVERTISEMENT

Aceștia întâlnesc tot felul de personaje și situații care le dau viața peste cap. Din distribuția filmului de pe Netflix mai fac parte: Alexandru Ion, Rolando Matsangos, Victoria Răileanu, Cosmin Nedelcu, Ana Maria Guran și Nicoleta Hâncu.

De asemenea, printre actorii din Taximetriști se mai numără: Carol Ionescu, Maria Popistaşu, Mădălina Stoica, Alex Mircioi, Ramona Niculae, Ştefania Cîrcu, Emma Mateciuc, Adrian Ban, Adi Bulboacă și Adrian Nicolae.

ADVERTISEMENT

Andi Vasluianu, despre rolul din Taximetriști

Andi Vasluianu îi dă viață lui Mircea în producția Taximetriști de pe Netflix. Renumitul actor a mărturisit că s-a pregătit pentru acest rol urmărind mai multe show-uri TV și în special, realizatorii acestor emisiuni.

„E deștept, foarte bun în meseria lui, celebru, infatuat, arogant și îngrozitor de enervant. Are umor și surprinde destul de multe detalii ale oamenilor care se perindă prin viața celor doi taximetriști.

ADVERTISEMENT

Nu cred că există un profil al taximetristului din capitală, cred că există oameni și întâmplări”, a spus vedeta, notează kissfm.ro, în timp ce Monica Bîrlădeanu s-a declarat încântată că a putut interpreta un personaj diferit.

ADVERTISEMENT
Tags:
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută...
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori