Life

Filmul românesc de pe Netflix la care râzi până rămâi fără aer. E peste Teambuilding sau alte producții lansate recent

Filmul românesc de comedie care a rupt platforma Netflix. Vei râde până o să rămâi fără aer. Umorul e peste cel arătat în Teambuilding
11.03.2023 | 06:30
Filmul romanesc de pe Netflix la care razi pana ramai fara aer E peste Teambuilding sau alte productii lansate recent
Filmul românesc de pe Netflix la care o să râzi mult de tot. Sursa foto - hepta.ro
ADVERTISEMENT

Există un film românesc de comedie la care o să râzi de o mie de ori mai mult față de Teambulding sau celelalte producții lansate recent pe platforma Netflix. Vorbim despre un film care a fost lansat în urmă cu 4 ani, dar care a primit numai laude.

Filmul de pe Netflix la care râzi cu lacrimi

Este vorba despre Faci sau taci, o comedie de zile mari în care joacă nume grele. Augustin Viziru, Levent Sali, Cătălin Cazacu, Codin Maticiuc, Diana Dumitrescu, Sandra Izbaşa și Monica Bîrlădeanu apar în distribuție, una trebuie să recunoașteți, măcar aparte.

ADVERTISEMENT

De remarcat că în film apare și Horia Brenciu, fostul jurat de la emisiunea Vocea României difuzată de Pro TV. Culmea, specialiștii spun că nu s-a descurcat deloc rău. De altfel, acesta nu a fost la prima asemenea aventură.

Pe scurt, fără să vă stricăm plăcerea de a urmări acest film, Poliția Română pune la cale un plan îndrăzneţ şi periculos deopotrivă pentru a demasca o organizaţie criminală şi a-l captura pe lider. Totul se întâmplă cu sprijinul autorităților spaniole. Și de aici, ei bine, de aici vă rugăm să vă țineți cu mâinile de burtă. O să râdeți până o să rămâneți fără aer.

ADVERTISEMENT

Mai ales când un înalt oficial iberic vine în România să discute cu funcționarii neaoși. Complicat când întreg vocabularul pe care îl au românii în spaniolă se rezumă la „Hola, mamacita, Shakira, Pique”. Complicat, dar mai ales al naiba de amuzant.

Slavă Domnului există şi oameni competenţi. Aceștia aleg să se ocupe de intervenţia în forţă. În film își fac apariția și o echipă de șase fete de la forţele speciale. Apar și ceva miniştri, comisari, dar și un şofer care nu înțelege mai nimic. Ah, să nu uităm. Avem și un infractor cu identitate ascunsă şi un funcţionar plin de pofte

ADVERTISEMENT

Filmul este unul  independent și a fost regizat de Iura Luncaşu.  Acesta este un regizor născut în Dubăsarii Vechi, din Republica Moldova. S-a mutat la numai 16 ani în România și a urmat Facultatea de teatru din Iași.

A realizat mai multe seriale de televiziune / telenovele și vorbim de nume grele din domeniu precum În familie, Căsătorie de probă, Numai iubirea sau Lacrimi de iubire

ADVERTISEMENT
Tags: