Life

Cum arată Bogdan Ioan, câștigătorul Vocea României 2018. Concurentul din echipa lui Smiley e de nerecunoscut

Bogdan Ioan, câștigătorul Vocea României 2018 își continuă cariera muzicală, însă pare că a trecut printr-o schimbare totală în ultimii ani de zile.
24.02.2023 | 17:40
Cum arata Bogdan Ioan castigatorul Vocea Romaniei 2018 Concurentul din echipa lui Smiley e de nerecunoscut
Cum arată Bogdan Ioan, câștigătorul Vocea României 2018. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Bogdan Ioan a reușit să îl impresioneze pe Smiley atunci când a pășit pe scena Vocea României în anul 2018. Artistul a făcut parte din echipa acestuia și iată că și după aproape 5 ani de când a câștigat show-ul de talente, a continuat să își urmeze pasiunea.

Bogdan Ioan de la Vocea României, de nerecunoscut în noul său videoclip

Bogdan Ioan a lansat o nouă piesă recent, ”Doar de la ea”, iar în videoclip vedem o persoană total schimbată, iar asta pot observa și cei care îl urmăresc pe artist. Și aceasta nu este singura piesă lansată de câștigătorul Vocea României 2018 în ultimii ani de zile.

ADVERTISEMENT

De-a lungul anilor, acesta a lansat și alte piese precum ”Friday Mood”, ”If I” sau ”Trezește-mă”. Piesa ”Doar de la ea” însă, s-ar putea să fie mai mult pe placul publicului larg, iar asta o spune chiar artistul care a ales un loc inedit inclusiv pentru filmarea videoclipului.

Bogdan Ioan de la Vocea României spune că piesa face referire la modul în care o fată vrăjește un băiat care nu o mai uită niciodată. De asemenea, artistul recunoaște că piesa este una de dragoste și este dedicată ascultătorilor în luna iubirii, adică luna februarie.

ADVERTISEMENT

”Că tot vine vorba de versuri, „Doar de la ea” se poate traduce „datorită ei”, fiind vorba despre felul în care te-a vrăjit acea fată pe care nu ți-o mai poți scoate din cap, iar tu nu te poți vindeca decât prin prezența ei. Este o piesă de dragoste, pe care o dedic ascultătorilor în luna iubirii”, a povestit artistul.

Bogdan Ioan, câștigătorul Vocea României 2018, de nerecunoscut în noul său videoclip. Sursă foto: captură YouTube / colaj Fanatik
Bogdan Ioan, câștigătorul Vocea României 2018, de nerecunoscut în noul său videoclip. Sursă foto: captură YouTube / colaj Fanatik

În ceea ce privește videoclipul piesei, Bogdan Ioan spune că Liviu Tanasoiu s-a ocupat de toate detaliile, iar rezultatul a fost unul care a întrecut așteptările. Acum însă, spune artistul, este nevoie și de o reacție din partea fanilor care speră să fie una cât se poate de pozitivă.

ADVERTISEMENT

Cum s-a schimbat viața lui Bogdan Ioan după Vocea României 2018

”Filmarea clipului pentru piesă, de care s-a ocupat Liviu Tanasoiu (Rime), a fost o experiență foarte tare. Videoclipul este unul dintre preferatele mele de până acum, datorită imaginii, dar și locației unde am filmat. Totul s-a legat foarte bine și abia aștept să văd reacțiile oamenilor în legătură cu piesa și clipul”, a mai adăugat câștigătorul Vocea României 2018.

I-a schimbat Vocea României întreaga viață? Bogdan Ioan povestește că deși a studiat arhitectura a ajuns să facă muzică. Poate nu a realizat tot ceea ce și-a propus în acești ani, însă se bucură de experiența de care a avut parte, dar și de surprizele pe care i le-a oferit viața.

ADVERTISEMENT

De asemenea, câștigătorul de la Vocea României recunoaște că a cunoscut oameni interesanți, iar după finalizarea show-ului a decis să nu se mai oprească niciodată din muzică, iar acest lucru este confirmat chiar de ultima sa piesă lansată.

ADVERTISEMENT
"Şi-au ales locul, nu s-au dus la întâmplare". Două fete de 15 ani au murit după ce s-ar fi aruncat de pe un turn, în Hunedoara. Una dintre ele ar fi lăsat un bilet de adio
Cora Schumacher: ”Este foarte dureros”. Decizia radicală care-i aduce multă suferință fostei soții...
Cora Schumacher: ”Este foarte dureros”. Decizia radicală care-i aduce multă suferință fostei soții a pilotului de F1
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor...
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor nepoţi ai miliardarului arată răvăşitor la 41 de ani
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în...
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în vigoare noua directivă a Comisiei Europene
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Dezlegare la pește. Rețete de paste cu ton
Dezlegare la pește. Rețete de paste cu ton
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de...
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„Am spart gheața! România merită în Schengen”. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru...
„Am spart gheața! România merită în Schengen”. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru România, cu câteva condiții
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după...
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după recalculare. Venitul le crește substanțial
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română