Sport

Final în telenovela transferului “Kylian Mbappe la Real Madrid”! Ce le-a spus colegilor de la PSG

Transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid a ajuns în faza în care totul este o formalitate. Un cunoscut jurnalist din Spania a făcut dezvăluirea care pune punct telenovelei.
30.03.2022 | 17:10
Final in telenovela transferului Kylian Mbappe la Real Madrid Ce lea spus colegilor de la PSG
Kylian Mbappe este tot mai aproape de transferul la Real Madrid (sursa foto: EPA/Sergio Perez)
ADVERTISEMENT

PSG îl va pierde pe Kylian Mbappe în vară, când contractul atacantului francez se va încheia în mod oficial. Chiar dacă parizienii au încercat să-l convingă, prin diferite oferte, să semneze prelungirea, fotbalistul de 23 de ani va ajunge pe “Santiago Bernabeu”. Dezvăluirea a fost făcută de Eduardo Inda, directorul publicaţiei Okdiario.

Kylian Mbappe se transferă la Real Madrid. Şi-a anunţat colegii de la PSG că pleacă

Eduardo Inda a fost invitat recent la emisiunea “El Chiringuito de Jugones” şi a anunţat că transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid va fi anunţat în următoarea perioadă, după ce jucătorul le-a spus colegilor din vestiarul lui PSG că va pleca.

ADVERTISEMENT

“Kylian deja le-a spus colegilor din vestiarul lui PSG, unde sunt câţiva spanioli, că în 15-20 de zile va fi oficializată mutarea. Va juca la Real Madrid. Cu toate acestea, Realul nu va face anunţul oficial până în luna iulie, din motive fiscale.

Totul va fi public în curând. Este o formalitate, mai trebuie ca Real Madrid să trimită o comunicare către PSG. Kylian vorbeşte cu colegii lui despre orice punct din cariera lui viitoare”, a spus Eduardo Inda.

ADVERTISEMENT

Mutarea a fost anunţată, iniţial, de Bild, la începutul anului, când era prezentat şi viitorul salariu al lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Atacantul de 23 de ani ar urma să câştige 50.000.000 de euro pe an, ceea ce îl va face să fie cel mai bine plătit fotbalist.

Real Madrid, cheltuieli de top pentru transferul lui Kylian Mbappe

Cel mai probabil, Real Madrid îi va oferi un contract pe cinci ani lui Kylian Mbappe, cu o clauză de reziliere care va depăşi miliardul. Astfel, francezul ar urma să câştige 250.000.000 de euro pe durata acordului cu formaţia de pe “Santiago Bernabeu”.

ADVERTISEMENT

În plus, Real Madrid trebuie să vină şi cu un bonus la semnătură, din moment ce jucătorul va fi adus liber de contract. Eduardo Inda a susţinut că mama lui Kylian Mbappe, care îi este şi impresar, cere 150.000.000 de euro la semnătură.

“Mama lui, care este și agentul său, continuă să joace tare și cere un bonus la semnătură de 150.000.000 de euro, așa cum îi oferă cei de la PSG.

ADVERTISEMENT

Atunci când negociezi cu Florentino Perez, ai doar două opțiuni: pierzi sau pierzi. Real Madrid este singurul club mare care a făcut bani în ultimii doi ani”, a mai declarat Inda.


  • (P) Cota NETBET pentru PSG – Lorient: 9,75 este cota pentru „4-0 scor corect”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT