Sport

Salariu incredibil oferit de Real Madrid lui Mbappe! Ce mesaj transmit „galacticii” cu această mișcare

Echipa spaniolă Real Madrid este dispusă să-i ofere atacantului francez Kylian Mbappe un salariu incredibil, iar impresarul Giovanni Branchini a spus care este mesajul transmis Florentino Perez prin această mișcare.
31.01.2022 | 16:19
Salariu incredibil oferit de Real Madrid lui Mbappe Ce mesaj transmit galacticii cu aceasta miscare
Dacă se va transfera în vară la Real Madrid, salariul lui Kylian Mbappe va fi de 100.000 de dolari pe zi. Sursa foto: PSG – Paris Saint-Germain facebook
ADVERTISEMENT

Plecarea atacantului francez Kylian Mbappe la Real Madrid este, din nou, în actualitate. Conform managingmadrid.com, care citează publicația germană Bild, Real Madrid și jucătorul au ajuns la o înțelegere, iar atacantul va semna cu spaniolii în vară.

Real Madrid îi oferă 50 de milioane de euro brut lui Kylian Mbappe

La clubul din capitala Spaniei, Kylian Mbappe va primi un salariu brut de 50 de milioane de euro/an, iar după impozitare rămâne cu 38 de milioane de euro, ceea ce s-ar traduce prin puțin peste 100.000 de euro pe zi.

ADVERTISEMENT

Contractul lui Kylian Mbappe cu PSG expiră în vara anului 2022 și a respins mai multe oferte de prelungire. Real Madrid a încercat să-l transfere încă din vara anului 2021, dar gruparea franceză nu a fost de acord.

De atunci, PSG i-a făcut jucătorului mai multe oferte de a-și prelungi înțelegerea, dar niciuna nu a fost pe placul atacantului care pe 20 decembrie a împlinit 23 de ani.

ADVERTISEMENT

Neînțelegerile dintre părți sunt în legătură cu durata viitorului contract. În timp ce jucătorul dorește să semneze o înțelegere pe o durată scurtă de timp, clubul vrea ca să-și asigure serviciile atacantului pentru cel puțin 2 ani.

Potrivit impresarului Giovanni Branchini, totul Depinde de PSG. „Real Madrid vrea să-l aibă pe Mbappe și a oferit 50 de milioane de euro. Nu știu cum se va termina totul. Cred că această inițiativă a președintelui Florentino Perez merită atenție.

ADVERTISEMENT

Este o modalitate de a transmite un mesaj de stabilitate a clubului. Este păcat că un jucător de talia lui Mbappe va pleca gratis în vară”, a spus el, adăugând că este ferm convins că PSG va aduce un alt mare star ca înlocuitor.

Kylian Mbappe va juca împotriva lui Real Madrid în optimile Ligii Campionilor

Până în prezent nu s-a ajuns la niciun consens, dar mai sunt aproximativ 5 luni până când lucrurile se vor clarifica. Un alt aspect important luat în calcul este acela că PSG și Real Madrid vor fi adversare în optimile de finală ale Champions League.

ADVERTISEMENT

Manșa tur a dublei confruntări va avea loc pe 15 februarie, pe Parc des Princes, iar returul se va juca pe 9 martie, pe Santiago Bernabeu. Publicația nu exclude ca decizia lui Mbappe de a rămâne la PSG sau de a pleca la Real poate depinde și de rezultatul dublei manșe din primăvară.

Josep Pedrerol, vedeta emisiunii spaniole El Chiringuito „de Jugones”, este extrem de încrezător că Real Madrid va reuși să-l transfere pe Kylian Mbappe la vară. În caz contrar, spaniolul a spus că va demisiona din funcția de prezentator.

Vă asigur. Mbappe va juca la Real Madrid în sezonul viitor”, a spus Pedrerol într-o emisiune TV. „Vă asigur. Și, dacă nu, îmi voi da demisia!”, a adăugat.

Respectul, modestia și luciditatea sunt ingredientele succesului lui Kylian Mbappe

Pe de altă parte, Kylian Mbappe a dezvăluit care este rețeta succesului lui. „Respect, modestie și luciditate”, a răspuns Kylian atunci când Time l-a pus pe coperta unui număr dedicat liderilor noii generații.

Kylian Mbappe urmează o dietă bogată în proteine. Iar aceasta include în principal ouă, pui, fripturi și shake-uri de proteine. Dar pentru a-și satisface nevoile de carbohidrați ale corpului, consumă și o cantitate imensă de cereale fără zahăr.

Interesant este faptul că jucătorul ia șase mese într-o zi. Planul său de alimentație include micul dejun, o gustare la mijlocul dimineții, prânzul, o gustare la mijlocul după-amiezii, cina și o gustare de seară.

Și nu este totul. Așa cum relevă health-yogi.com, atacantul francez are și un program special de pregătire. Cunoscuta revistă dedicată bărbaților de succes, GQ, a publicat un articol dedicat celor 7 tipuri de exerciții recomandate de starul francez.


  • (P) Cota NETBET pentru Lille – PSG: 1,95 este cota pentru „sub 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT