News

Final tragic pentru Ionuț, românul dat dispărut după accidentul de tren din Grecia: “Suflet bun, ai luat cu tine o parte din mine”

Din nefericire, familia lui Ionuț, românul dat dispărut după accidentul din Grecia, a primit o veste teribilă. Tânărul a sfârșit tragic în evenimentul feroviar din statul elen.
04.03.2023 | 10:04
Final tragic pentru Ionut romanul dat disparut dupa accidentul de tren din Grecia Suflet bun ai luat cu tine o parte din mine
Ionuț, românul dat dispărut după tragedia feroviară din Grecia, găsit mort. ”Suflet bun, ai luat cu tine o parte din mine”. Sursa foto: Facebook / hepta.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Încă de joi, 2 martie, Ministerul român al Afacerilor Externe (MAE) anunța, prin intermediul unui comunicat de presă, că a fost notificat despre posibila dispariție a unui cetățean român, care s-ar putea număra printre victimele accidentului feroviar.

Ionuț, românul dat dispărut după tragedia feroviară din Grecia, găsit mort. ”Suflet bun, ai luat cu tine o parte din mine”

Ulterior, s-a aflat că, într-adevăr, printre cei dispăruți se află și un român. Era vorba de Ionuț, un tânăr care plecase la Atena să dea un examen auto. El avea bilet de întoarcere la Salonic în trenul de pasageri implicat în cumplita tragedie.

ADVERTISEMENT

Într-o primă fază, pe Facebook, o rudă a acestuia făcea un apel disperat pentru găsirea lui Ionuț. ”L-a văzut cineva pe acest copil, după accidentul de tren? Vă rog din tot sufletul meu, dacă știți ceva sau l-aţi văzut, să-mi scrieți”, se arăta în mesajul postat pe site-ul de socializare.

Din păcate, temerile rudelor și prietenilor românului că acestuia i s-ar fi putut întâmpla ceva rău s-au adeverit. În acest weekend, familia românului a fost anunțată de autoritățile din Grecia că Ionuţ se numără printre victimele accidentului de tren.

ADVERTISEMENT

Imediat după aflarea decesului acestuia, o membră a familiei sale a postat mai multe fotografii pe Facebook cu Ionuţ şi a scris un mesaj de adio. ”Dumnezeu să te odihnească, suflet bun. Ai luat cu tine o parte din mine. M-ai distrus, nu am cuvinte”, a scris Gina Todor.

Moartea lui Ionuț a adus un val de mesaje de condoleanțe

În mediul online, cei care l-au cunoscut pe Ionuț se declară cutremurați de această veste și transmit mesaje de condoleanțe pentru rudele tânărului decedat în teribilul accident feroviar din Grecia. Iată câteva dintre acestea:

ADVERTISEMENT
  • Condoleanțe și Dumnezeu să-l odihnească în pace. Vouă, familiei, vă dorim multă putere să treceți peste această suferință
  • Dumnezeu să te odihnească în pace copil drag. Ce moarte fulgerătoare. Nu ne vine să credem, Ionuț
  • Condoleanțe familiei îndurerate și Dumnezeu să îl odihnească în pace și liniște la loc cu verdeață acolo sus în ceruri

În aceste zile, salvatorii sunt așteptați să încheie eforturile de căutare a cadavrele victimelor accidentului feroviar produs în urmă cu trei zile în Grecia. Informațiile oficiale spun că, la trei zile după ce trenul de pasageri care ducea la Salonic s-a ciocnit cu un tren de marfă care venea în afara oraşului Tempe, cel puţin 57 de persoane au murit.

ADVERTISEMENT

După această tragedie feroviară, în statul elen au avut loc mai multe ciocniri între polițiști şi grupuri de protestatari, în centrul Atenei. Totul s-a petrecut în cursul unei demonstrații în memoria celor 57 de persoane care şi-au pierdut viața marți în accident.

ADVERTISEMENT
Tags:
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
10.000.000 € pentru Mircea Lucescu! Nu a stat pe gânduri și a luat...
10.000.000 € pentru Mircea Lucescu! Nu a stat pe gânduri și a luat decizia imediat
Ce tehnică avea asistenta din Galați pentru a nu fi prinsă făcând cumpărături...
Ce tehnică avea asistenta din Galați pentru a nu fi prinsă făcând cumpărături cu carduri furate din spital
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
Cine lucrează cele mai multe ore pe săptămână în Europa
Cine lucrează cele mai multe ore pe săptămână în Europa
Schimbări majore la permise. Cine va fi obligat să îl reînnoiască la 2...
Schimbări majore la permise. Cine va fi obligat să îl reînnoiască la 2 ani
După cât timp poți urca la volan dacă ai băut un pahar de...
După cât timp poți urca la volan dacă ai băut un pahar de țuică de 40 de grade. Experiment inedit cu etilotestul VIDEO
Un lanț românesc de restaurante renunță la toți angajații străini. ”Trebuie învățați să...
Un lanț românesc de restaurante renunță la toți angajații străini. ”Trebuie învățați să se spele pe mâini, sunt un dezastru”
Toți românii trebuie să știe asta. Când vor intra pensiile recalculate. Anunțul făcut...
Toți românii trebuie să știe asta. Când vor intra pensiile recalculate. Anunțul făcut de Marcel Ciolacu
La un pas de o mare descoperire. Cum arată Soarele de fapt
La un pas de o mare descoperire. Cum arată Soarele de fapt
Oana Roman, mesaj pentru familia lui Pepe, după înmormântarea Mioarei Roman. 'Fără voi..'
Oana Roman, mesaj pentru familia lui Pepe, după înmormântarea Mioarei Roman. 'Fără voi..'
Răzvan Fodor, DEVASTAT de SEPARAREA de Irina Fodor. Ce mesaj i-a transmis în...
Răzvan Fodor, DEVASTAT de SEPARAREA de Irina Fodor. Ce mesaj i-a transmis în momentul despărţirii FOTO
Operațiunea a 8-a casă. Iohannis trebuia aruncat la coșul istoriei, nu propus la...
Operațiunea a 8-a casă. Iohannis trebuia aruncat la coșul istoriei, nu propus la NATO
Ce este „Privilegiul Doamnelor”, tradiția care se respectă doar pe 29 februarie 2024....
Ce este „Privilegiul Doamnelor”, tradiția care se respectă doar pe 29 februarie 2024. Femeile profită de legendă atunci când e an bisect