Life

Când are loc marea finală “Bravo, ai stil! Celebrites”, sezonul 7. Anunţul Kanal D

Bravo, ai stil! Celebrities, una dintre cele mai cunoscute emisiuni de modă din România, se apropie de marea finală. Sezonul cu numărul 7 urmează să-și aleagă câștigătoarea.
20.01.2022 | 23:57
Cand are loc marea finala Bravo ai stil Celebrites sezonul 7 Anuntul Kanal D
Bravo, ai stil! Celebrities, marea finală. Când vom afla numele câștigătoarei. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Când are loc marea finală a show-ului moderat de Ilinca Vandici? Postul de televiziune Kanal D a făcut anunțul mult așteptat de toată lumea.

Ziua în care una dintre vedetele de la Bravo, ai stil! Celebrities va intra în posesia premiului în valoare de 100.000 de lei este mai aproape decât ai crede.

ADVERTISEMENT

Ei bine, sâmbătă, 5 februarie 2022, este momentul mult așteptat de fanii emisiunii de stil. Producătorii se pregătesc să anunțe cine este vedeta care va fi desemnată „cea mai stilată femeie” din țară.

Bravo, ai stil! Celebrities, marea finală. Când vom afla numele câștigătoarei

După luni de zile de competiție și zile întregi de filmări, concurentele rămase în competiția de la Kanal D descoperă care le este locul în concurs, dar și cum au evoluat până acum.

ADVERTISEMENT

Călătoria de modă „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7, se încheie pe 5 februarie 2022. Lupta se dă între Adina Halas, Amna, Bella Santiago, Raluca Dumitru, Ruxi și Viviana Sposub.

Participantele vor mai avea o ultimă confruntare înainte de marea finală. Semifinala se anunță a fi una tensionată și poate fi urmărită pe 29 ianuarie, de la ora 20:00.

ADVERTISEMENT

Câștigătoarea sezonului actual este desemnată de public, de aceea voturile sunt foarte importante pentru fiecare vedetă înscrisă în competiție. Care este preferata ta?

Bravo, ai stil! Celebrities, o competiție inedită și dificilă

Ilinca Vandici, prezentatoarea celebrului show de la Kanal D, este pregătită să țină piept competiției, care nu este deloc una ușoară și care este presărată frecvent cu certuri și scandaluri.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă consideră că munca, dar și norocul sunt ingredientele pe care viitoarea câștigătoare de la „Bravo, ai stil! Celebrities” trebuie să le aibă în acest sezon.

„O competiție presupune multă determinare, seriozitate, un gram de nebunie, curaj cât cuprinde, muncă și poate o tușă de noroc!

Regăsesc multe dintre aceste trăsături în concurentele acestui sezon”, este anunțul făcut de Ilinca Vandici pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT