Sport

Răzvan Lucescu, în mijlocul unui adevărat război! Gaze lacrimogene, torțe și incendiu în tribune la finala Cupei Greciei, Panathinaikos – PAOK. Video

Finala Cupei Greciei, Panathinaikos - PAOK, a început cu 30 de minute întârziere din pricina suporterilor. Nici după startul jocului, fanii celor două formații nu s-au potolit. Și meciul a fost întrerupt.
21.05.2022 | 22:07
Razvan Lucescu in mijlocul unui adevarat razboi Gaze lacrimogene torte si incendiu in tribune la finala Cupei Greciei Panathinaikos  PAOK Video
Finala Cupei Greciei a fost marcată de incidente între ultrași și forțele de ordine atât înaintea jocului, cât și în timpul acestuia.
ADVERTISEMENT

Din pricina fanilor, care au fost potoliți folosindu-se gaze lacrimogene, finala Cupei Greciei, Panathinaikos – PAOK, a început cu o jumătate de oră mai târziu. Suporterii au continuat însă războiul și în timpul partidei.

Ultrașii fac haos și după ce finala Cupei Greciei a început

În momentul în care echipele se aflau la încălzire, ultrașii au creat haos. Apoi, pe măsură ce se apropia ora de start oficială pentru finala Cupei Greciei, ambele galerii au început războiul cu forțele de ordine.

ADVERTISEMENT

Unii dintre fani au aruncat cu obiecte, iar polițiștii au răspuns cu grenade cu gaze lacrimogene. Și au încercat să-i scoată din tribune pe suporterii recalcitranți.

Confruntările au degenerat. Fanii au spart panourile care separau sectorul în care erau găzduiți și s-au declanșat lupte corp la corp cu forțele de ordine.

ADVERTISEMENT

Poliția a intensificat folosirea gazelor lacrimogene, iar echipele au fost retrimise la vestiare după ce aerul devenise de nerespirat. Iar după o scurtă perioadă de acalmie, fanii lui Panathinaikos au ajuns pe pista stadionului și se înderptau către sectorul lui PAOK.

Asaltul a fost respins de polițiști. Însă, între timp, în sectorul fanilor lui PAOK a izbucnit un incendiu. Acesta a fost stins, după câteva minute, de către fani.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, după ce Răzvan Lucescu și Vieirinha au făcut apel către fanii lui PAOK să se liniștească, spiritele s-au mai calmat un pic. Și, la 30 de minute după ora oficială, finala Cupei Greciei a început.

Spiritele nu s-au calmat însă. Și în timpul partidei, ultrașii ambelor echipe au continuat să arunce cu torțe către forțele de ordine. Cu atât mai mult cu cât efectivul acestora a fost sporit în încercarea de a calma spiritele.

ADVERTISEMENT

Meciul a fost întrerupt după ce Panathinaikos a deschis scorul

După ce Panathinaikos a deschis scorul, din penalty, prin Aitor Canatalapiedra, în minutul 34, fanii lui PAOK au răbufnit. Au tras cu rachete către sectorul fanilor adverși și au aruncat cu bucăți de beton către polițiști.

Incidentele din tribune l-au determinat pe arbitrul spaniol Lahoz, desemnat să conducă meciul, să trimită echipele la cabine. Meciul a fost oprit. A fost reluat însă ulterior, după ce spiritele s-au mai calmat.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: