Sport

Probleme în paradis la Rapid? Krasniqi, gest nervos după ce a fost schimbat de Lobonț

Ermal Krasniqi a avut o reacție ciudată în Farul - Rapid. Kosovarul a făcut un gest nesportiv când a fost înlocuit de Bogdan Lobonț
24.04.2024 | 21:04
Probleme in paradis la Rapid Krasniqi gest nervos dupa ce a fost schimbat de Lobont
Probleme în paradis la Rapid? Krasniqi, gest nervos după ce a fost schimbat de Lobonț. FOTO: Captură Digi Sport 1
ADVERTISEMENT

Ermal Krasniqi a jucat doar 60 de minute la Ovidiu, în meciul cu Farul, pierdut de giuleșteni cu scorul de 1-3. Fotbalistul kosovar a avut o reacție ciudată în momentul în care a fost înlocuit de Bogdan Lobonț.

Ermal Krasniqi, nervos când a fost schimbat de Bogdan Lobonț

După o oră de meci, în care apărarea Rapidului a avut o prestație catastrofală, Bogdan Lobonț s-a gândit să facă noi mutări tactice. „Pisica” a decis să îl scoată pe Ermal Krasniqi și să îl introducă pe Funsho Bamgboye.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul kosovar n-a fost însă încântat deloc de idea tactică a antrenorului principal. Lobonț a ieșit să îl întâmpine pe Krasniqi în momentul schimbării, dar fotbalistul s-a suls din brațele fostului portar și a mers direct spre banca de rezerve.

De acolo, kosovarul i-a transmis un mesaj antrenorului, apoi și-a luat capul în palme, fiind vizibil dezamăgit de situație.

ADVERTISEMENT

De la începutul playoff-ului, Krasniqi a marcat un gol în patru apariții. Fotbalistul kosovar a fost transferat la începutul anului de la CFR Cluj, în schimbul sumei de un milion de euro.

Rapid, cea mai slabă apărare din play-off

Deși Dan Șucu visa ca Rapid să câștige cel de-al patrulea titlu din istorie, echipa sa are un parcurs de coșmar în acest play-off. În șase etape, giuleștenii n-au bătut pe nimeni și au făcut un singur punct, în egalul cu FCSB, scor 2-2.

ADVERTISEMENT

Veriga slabă a Rapidului este de departe apărarea. Echipa lui Bogdan Lobonț are cea mai slabă defensivă din play-off. În șase meciuri, gruparea de sub Podul Grant a încasat nu mai puțin de 14 goluri.

În următoarea etapă, Rapid are un nou meci complicat. Giuleștenii speră să aibă mai mult noroc pe propriul teren și să reușească să obțină trei puncte din confruntarea cu Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

E și o revanșă de luat pentru alb-vișinii, care, în tur, au pierdut cu 1-2 pe „Ion Oblemenco”. Rapid – Universitatea Craiova e programat luni, 29 aprilie, de la ora 20:30.

ADVERTISEMENT