Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Finalistul Cupei Campionilor cu Steaua laudă FCSB-ul: “Au o echipă foarte bună de la mijloc în sus!”

Silviu Lung s-a arătat impresionat de FCSB înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova, iar finalistul Cupei Campionilor cu Steaua i-a lăudat pe Coman și Olaru.
28.01.2024 | 18:16
Finalistul Cupei Campionilor cu Steaua lauda FCSBul Au o echipa foarte buna de la mijloc in sus
Finalistul Cupei Campionilor cu Steaua şi laudă FCSB-ul: “Au o echipă foarte bună de la mijloc în sus!”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Derby-ul Universitatea Craiova – FCSB este așteptat cu sufletul la gură în Cetatea Băniei, iar Silviu Lung știe că oltenii vor avea au un adversar de top. Finalistul Cupei Campionilor cu Steaua lăuda linia de mijloca a „roș-albaștrilor” la FANATIK SUPERLIGA.

Finalistul Cupei Campionilor cu Steaua şi laudă FCSB-ul: “Au o echipă foarte bună de la mijloc în sus!”

Florinel Coman și Darius Olaru sunt pe val la FCSB și speră să rupă ghinionul și să câștige titlul în SuperLiga la sfârșitul sezonului. Silviu Lung a lăudat ofensiva „roș-albaștrilor” înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova de pe „Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT

Finalistul Cupei Campionilor este reținut însă în privința lui Luis Phelippe și își dorește să îl mai vadă în tricoul „roș-albaștrilor” Brazilianul a împărțit vestiarul la Poli Iași cu Silviu Lung Jr, care s-a accidentat recent cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

„De la mijloc în sus au o echipă foarte bună, echipă de titlu. Au mulți jucător care pot să decidă singuru soarta unei partide, ceea ce este un avantaj foarte mare. Revine Florinel Coman, care oricând poate să destabilize o apărare, viteză, forță.

ADVERTISEMENT

Îl au pe Olaru, un jucător de travaliu, jucător tehnic care face ambele faze. Îl au pe Băluță. Când ești jucător trebuie să te mobilizeze o primire ostilă, la experiența lui nu cred că va fi o problemă. La mijlocul terenul au jucători foarte buni, Baba Alhassan poate va începe cu el titular.

E Lixandru care este jucător tânăr de perspectivă pe care îl văd numai mijlocaș, nici de cum fundaș central. Îmi place Phelippe, dar mai aștept câteva meciuri. Un jucător bun trebuie să confirme multe meciuri la rând, nu să te duci din elan un meci, două sau trei”, a declarat Silviu Lung la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30 în fiecare zi de luni, marți și vineri pe FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Schimbare surpriză pentru derby-ul Universitatea Craiova – FCSB

FANATIK a aflat în exclusivitate că unul dintre cei mai buni jucători are șanse mari să nu fie pe teren în derby-ul Universitatea Craiova – FCSB. Risto Radunovic poate fi înlocuitor în primul „11” al „roș-albaștrilor” cu Alex Pantea, jucător care îndeplinește regula U21 a FRF.

„O informaţie de ultim moment apărută dinspre FCSB. Este foarte posibil ca în derby-ul cu Universitatea Craiova să joace Pantea, cu Vali Creţu în banda dreaptă. 

ADVERTISEMENT

Asta înseamnă că Radunovic va ieşi din echipă. Şi vor juca Creţu şi Pantea”, a dezvăluit Cristi Coste la FANATIK SUPERLIGA.

Silviu Lung, ANALIZA meciurilor Farul - FCU Craiova si U Craiova - FCSB

ADVERTISEMENT