Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Schimbare surpriză la FCSB la derby-ul cu Universitatea Craiova! Iese unul dintre cei mai importanţi jucători

Schimbare surpriză în echipa FCSB-ului la derby-ul cu Universitatea Craiova. FANATIK a aflat că Risto Radunovic are şanse mari să iasă din echipă, iar în locul lui să joace Pantea.
26.01.2024 | 15:10
Schimbare surpriza la FCSB la derbyul cu Universitatea Craiova Iese unul dintre cei mai importanti jucatori
Schimbare surpriză la FCSB la derby-ul cu Universitatea Craiova! Iese unul dintre cei mai importanţi jucători. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB se pregăteşte pentru derby-ul de duminică împotriva Universităţii Craiova, programat la ora 20:00 pe “Ion Oblemenco”. Roş-albaştrii au un moral beton după victoria cu 4-0 în faţa celor de la UTA Arad, în timp ce oltenii sunt sub presiune după eşecul cu Farul.

Schimbare surpriză la FCSB la derby-ul cu Universitatea Craiova: “Radunovic va ieşi din echipă!”

Jurnalistul Cristi Coste a anunţat la FANATIK SUPERLIGA că la FCSB se pregăteşte o schimbare interesantă. Pantea ar urma să fie titularizat în banda stângă, în locul lui Risto Radunovic, iar în banda dreaptă va rămâne Vali Creţu:

ADVERTISEMENT

“O informaţie de ultim moment apărută dinspre FCSB. Este foarte posibil ca în derby-ul cu Universitatea Craiova să joace Pantea, cu Vali Creţu în banda dreaptă. 

Asta înseamnă că Radunovic va ieşi din echipă. Şi vor juca Creţu şi Pantea”, a dezvăluit Cristi Coste la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Răchită: “Îl fereşte pe Pantea de Mitriţă!”

Vivi Răchită a remarcat faptul că vom avea din nou duelul Creţu – Mitriţă, la fel ca în tur. Atunci, fundaşul dreapta al FCSB-ului a făcut cel mai bun meci al său din acest sezon, reuşind să îl anihileze total pe starul oltenilor, roş-albaştrii reuşind să se impună cu 3-0:

“Probabil îl fereşte pe Pantea de Mitriţă. Dacă îl laşi acolo pe Pantea, Mitriţă îl face praf. Una este Mitriţă – Pantea, alta este Mitriţă – Creţu. Care a jucat excelent în tur.

ADVERTISEMENT

S-a schimbat şi patronul. Nu mai are nici Gigi Becali încăpăţânarea aia să ţină în teren jucătorii tineri cu orice preţ. Contează titlul acum“, a spus Vivi Răchită la FANATIK SUPERLIGA.

Radunovic, out după transferul lui Antwi?

Este posibil ca Risto Radunovic să îşi piardă locul de titular la FCSB odată cu înregistrarea transferului lui Nana Antwi, prezentat oficial de roş-albaştrii. Dar, deocamdată fundaşul dreapta nu poate evolua din cauza faptului că nu i-a venit permisul de muncă:

ADVERTISEMENT

“E destul de mare aglomerația la emigrări. Sunt mulți străini care vin să lucreze în România și se amână mult vizele de ședere. Sper cât de repede posibil o să se finalizeze toate documentele”, a explicat agentul Florin Vulturar la FANATIK SUPERLIGA.

Schimbare surpriză la FCSB la derby-ul cu Universitatea Craiova!

ADVERTISEMENT