Life

Finii lui Gheorghe Turda, jefuiți în propria casă. Au rămas fără bunuri de valoare

Finii lui Gheorghe Turda, furați de menajera din locuință. Soții au pierdut mai multe obiecte de suflet, cu o valoare mare.
07.07.2023 | 19:00
Finii lui Gheorghe Turda jefuiti in propria casa Au ramas fara bunuri de valoare
Finii lui Gheorghe Turda, furați de menajera din locuință. Soții au pierdut mai multe obiecte de suflet. Sursa foto: national.ro / Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Finii lui Gheorghe Turda au fost jefuiți în propria casă în urmă cu puțin timp. Luminița și Marian Baicu au rămas fără bunuri de valoare după ce femeia care le făcea curățenie a trimis-o pe sora sa într-una din zile.

Finii lui Gheorghe Turda, furați de menajera din locuință. Soții au pierdut mai multe obiecte de suflet

Finii lui Gheorghe Turda au fost furați de menajera din locuință pe care o au în Nantes, Franța. Soții au pierdut mai multe obiecte de suflet, printre care se numără inele, cercei și ceasuri în valoare de peste 10.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Cântăreața Luminița Baicu nu crede că va mai recupera lucrurile care i-au fost sustrase. Artista este o persoană superstițioasă și spune că nu este deloc un lucru bun că nu mai are verighetele de la cununia cu soțul său.

„Noi avem o femeie care ne ajută cu curățenia. Săptămâna trecută aceasta nu a putut să vină și a trimis-o pe sora ei. Am constatat, după ce a plecat, că ne-au dispărut niște bijuterii. 

ADVERTISEMENT

Ne-au dispărut trei brățări, un lanț, o pereche de cercei, inele și verighetele cu care noi ne-am cununat. Verighetele de la nuntă ne-au rămas mici, le țineam în sertar și ne-am cumpărat altele. 

O parte din bijuteriile furate erau cadou de la soțul meu. Eu sunt superstițioasă, se spune că este semn rău. Una din brățări și un inel erau primite de ziua mea anul trecut de la soțul meu”, a spus fina lui Gheorghe Turda pentru spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Luminița Baicu, înțelegere cu menajere

Luminița Baicu a stat de vorbă cu menajera care i-a făcut curățenie în casă până de curând, sora acesteia fiind de negăsit în prezent. Se pare că hoața a plecat de urgență în Maroc, la mama lor care nu are o stare de sănătate tocmai bună.

Fina lui Gheorghe Turda nu a mers la poliție până acum și vrea să ajungă la o înțelegere cu cea care i-a furat bijuteriile. Vedeta speră să recupereze măcar verighetele, precizând că i-a dat un ultimatum în acest sens.

ADVERTISEMENT

„Mi-a spus să am răbdare să se întoarcă sora ei și dacă ea le-a luat, mi le va înapoia”, a mai adăugat cântăreața despre situația neplăcută în care se află, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT