Life

Fiul Andreei Mantea a început școala. Vedeta, mari emoții pentru David: „Sper să fie un an plin de zâmbete”

Fiul Andreei Mantea a început școala. David are șapte ani și trece prin emoțiile unui nou an școlar, dar nici mama lui nu a dus lipsă de ele, fiind poate mai emotivă decât elevul.
29.08.2022 | 11:22
Fiul Andreei Mantea a inceput scoala Vedeta mari emotii pentru David Sper sa fie un an plin de zambete
David, fiul Andreei Mantea a început școala. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

David Andrei Mitrea, fiul Andreea Mantea, a început școala! Prezentatoarea de televiziune a dezvăluit că are multe emoții pentru copilul său.

David, fiul Andreei Mantea a început școala

Emoții mari pentru Andreea Mantea, care și-a dus fiul la școală. David are șapte ani și mama lui a mărturisit că este foarte emoționată de acest nou început din viața copilului său.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Kanal D speră ca acest an școlar să fie unul plin de reușite pentru copilul ei și le-a dorit același lucru tuturor părinților.

„Clasa a 3 a B. O zi plină de emoții! Prea multe emoții! Fie că încep azi sau săptămâna viitoare sau peste 2 săptămâni, puii noștri intră într-un nou an școlar.

ADVERTISEMENT

Sper să fie un an plin de zâmbete, bunătate, blândețe, atenție, multe descoperiri și momente cât mai frumoase! Doamne ajută! Le țin pumnii tuturor copiilor și părinților!”, a scris Andreea Mantea pe rețelele de socializare.

Vedeta a decis să îl mute pe David la altă școală după ce a fost bătut de colegi.

Andreea Mantea s-a despărțit de tatăl copilului. Cristi Mitrea nu a vrut să îl recunoască pe David

Andreea Mantea a avut o relație de câteva luni cu Cristi Mitrea, pe care l-a cunoscut la emisiunea Burlăcița.

ADVERTISEMENT

După ce aceștia s-au despărțit, Andreea Mantea a aflat că este gravidă și i-a transmis lui Cristi Mitrea că ea va păstra copilul indiferent de ce se va întâmpla între ei.

Între cei doi chiar a existat un scandal, pentru că Cristi Mitrea nu a vrut să îl recunoască pe David drept fiul lui.

ADVERTISEMENT

La ceva timp după nașterea acestuia, luptătorul de MMA a vrut să aibă o relație cu fiul lui.

Andreea Mantea spunea însă că lui David nu îi plăcea niciodată să meargă în vizite la tatăl lui, pentru că îl considera un necunoscut.

”Copilul meu nu vrea să știe de tata, nu-l interesează, nu vrea să audă, când trebuia să plece la el se prindea de draperie și se ținea foarte strâns și plângea și eu tot i-l dădeam”, a spus Andreea Mantea.

ADVERTISEMENT