Life

Fiul cântăreței Elena Gheorghe a împlinit 11 ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis artista lui Nicholas

Zi de sărbătoare în familia cântăreței Elena Gheorghe. Nicholas, fiul artistei, a împlinit 11 de ani, iar aceasta se declară o mamă cât se poate de împlinită.
10.12.2022 | 16:58
Fiul cantaretei Elena Gheorghe a implinit 11 ani Ce mesaj emotionant ia transmis artista lui Nicholas
Fiul cântăreței Elena Gheorghe, Nicholas, a împlinit 11 ani. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Elena Gheorghe și soțul ei sunt în culmea fericirii. Fiul lor, Nicholas, a crescut și a împlinit frumoasa vârstă de 11 ani.

Fiul Elenei Gheorghe a împlinit 11 ani

Cu această ocazie, artista a publicat un mesaj cât se poate de emoționant pe contul de socializare, dar și mai multe imagini de colecție cu fiul său, încă din perioada în care acesta era mai mic.

ADVERTISEMENT

Într-o postare pe contul personal de Instagram, Elena Gheorghe susține că de când a venit pe lume, Nicholas a învățat-o atât pe ea cât și pe soțul său lecții elementare și în primul rând, ce înseamnă iubirea necondiționată.

Artista este recunoscătoare pentru faptul că are ocazia să aibă un fiu atât de bun, care i-a îmbogățit viața și totodată, i-a transmis și un călduros ”Te iubesc”, acestuia, din partea sa și a soțului ei.

ADVERTISEMENT

Amintim și că la începutul anului, fiul artistei s-a confruntat cu probleme de sănătate, iar aceasta era destul de speriată. Între timp însă lucrurile s-au rezolvat, iar acum, aceasta se poate bucura de liniște în familie.

”11 ani au trecut de când Nicholas a venit pe lume să ne îmbogățească cu zâmbetul și iubirea lui.

ADVERTISEMENT

El ne este primul profesor (apoi a venit și o profesoară un pic mai exigentă ce-i drept;))), ne-a învățat lecții elementare și mai ales ce înseamnă iubirea necondiționată.

Suntem recunoscători că am fost binecuvântați cu acest suflet atât de bun și blând. La mulți ani, Nicholas!
Te iubim!”, este mesajul emoționat publicat de Elena Gheorge, de ziua fiului său.

ADVERTISEMENT

Elena Gheorghe și-a surprins fiul încă de la primele ore ale dimineții

În același timp, artista a mai publicat și câteva imagini cu cel mic. Se pare însă că petrecerea a început în familia Elenei Gheorghe încă de la miezul nopții, pentru că de atunci, aceasta i-a urat ”La mulți ani” fiului ei.

Ulterior, artista a publicat a doua zi dimineață, o filmare în care merge cu o prăjitură cu lumânare la fiul ei în cameră, iar mai apoi mesajul de mai sus.

Conform imaginilor de pe contul de socializare al artistei, după ce și-a primit prăjitura, întreaga familie a mers la cumpărături.

Presupunem deci că Nicholas urmează să primească și un cadou special din partea părinților săi la împlinirea frumoasei vârste de 11 ani.

Amintim că Elena Gheorghe este căsătorită cu Cornel Ene de mai bine de două decenii.

Cei doi se înțeleg de minune, iar artista știe foarte bine cum să își răsfețe soțul și are grijă ca întreaga familie să fie pe primul loc pentru ea.

ADVERTISEMENT