Life

Cum se înțeleg Elena Gheorghe și Cornel Ene după 20 de ani de căsnicie. Vedeta pune oala pe foc și îl înnebunește

Elena Gheorghe și Cornel Ele sunt împreună de două decenii și se înțeleg de minune. Vedeta a găsit secretul unei relații longevive și l-a împărtășit cu toată lumea.
04.11.2022 | 16:40
Cum se inteleg Elena Gheorghe si Cornel Ene dupa 20 de ani de casnicie Vedeta pune oala pe foc si il innebuneste
Elena Gheorghe și Cornel Ilie sunt împreună de aproape 20 de ani. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Elena Gheorghe și Cornel Ilie formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă. S-au cunoscut în urmă cu peste două decenii, iar viața lor este una cât se poate de perfectă.

Elena Gheorghe și Cornel Ilie sunt împreună de 20 de ani

Cornel Ilie este omul din spatele Elenei Gheorghe, iar vedeta are grijă să îl recompenseze pe măsură pe soțul ei. Acesta este probabil și secretul unei relații longevive, dacă stăm să ne uităm la declarațiile vedetei.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat pentru ego.ro, Elena Gheorghe a vorbit despre ce se întâmplă în viața ei privată, dincolo de lumina reflectoarelor.

Se pare că soțul ei, Cornel Ilie, este răsfățat cu un preparat culinar aparte, iar ori de câte ori îl cere, Elena Gheorghe se pune direct pe treabă.

ADVERTISEMENT

Artista este mai mereu o apariție impecabilă, însă în viața ei personală, aceasta știe să fie o soție pe cinste. Lui Cornel Ilie nu prea îi plac prăjiturile, însă are o pasiune aparte pentru mămăliguță quattro formaggi.

Drept urmare, atunci când vine vorba de mâncare, Elena Gheorghe are merge grijă să îi facă pe plac soțului ei și chiar ea spune că îi îndeplinește orice dorință pe care acesta o are.

ADVERTISEMENT

Elena Gheorghe a spus secretul unei relații longevive

”Îi fac de toate că nu l-ai întrebat și dacă îi gătesc. Bine, prăjituri, nu prea, dar să știi că îi fac mămăliguță quattro formaggi. Pentru că este preferata lui.  Nu pot să nu îi îndeplinesc dorințele”, a povestit Elena Gheorghe amuzată pentru EGO.ro.

Iar vedeta a dat și rețeta preparatului ei, gândindu-se că poate și alte cupluri vor dori să o încerce. Elena Gheorghe este extrem de atentă la detalii și spune că acesta este secretul într-o relație de cuplu cât mai reușită, indiferent de ce alte discuții mai există în interior.

ADVERTISEMENT

”Faci mămăliga frumos pe foc, după care pui niște brânzeturi, le amesteci (…)  pui un strat mămăligă, un strat brânzeturi, un strat mămăligă și tot așa, iar deasupra pui parmezan.

După aceea te iubește bărbatul. Ăsta este secretul. Deci relația noastră rezistă datorită mămăligii quattro formaggi”, a mai dezvăluit artista.

ADVERTISEMENT