Life

Fiul cel mic al lui Ilie Dumitrescu, condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare pentru consum de droguri la volan

Fiul cel mic al fostului fotbalist Ilie Dumitrescu a fost condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare pentru conducerea sub influența substanțelor interzise.
16.12.2021 | 10:58
Fiul cel mic al lui Ilie Dumitrescu condamnat la 8 luni de inchisoare cu suspendare pentru consum de droguri la volan
Fiul cel mic al lui Ilie Dumitrescu, condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare. A fost prins sub influența drogurilor la volan. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fiul lui Ilie Dumitrescu a fost condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare. Tânărul în vârstă de 23 de ani a fost depistat de polițiști la volan după ce a consumat substanțe interzise.

Ilie Badea Dumitrescu “Toto” a fost oprit în trafic, pe Bulevardul Carol I, fiind testat cu aparatul Drugtest, notează g4media.ro.

ADVERTISEMENT

Fiul lui Ilie Dumitrescu a fost condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare

Ilie Badea Dumitrescu a fost condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare pentru infracțiunea de „conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Fiul fostului fotbalist a fost depistat pozitiv pentru cocaină și THC 5. în urma testării cu aparatul Drugtest.

ADVERTISEMENT

Judecătorii au stabilit un termen de supraveghere de 2 ani. În această perioadă, Ilie Badea Dumitrescu este obligat să se prezinte la Serviciul de probațiune Tribunalul București, la datele fixate de acesta.

Tânărul de 23 de ani este obligat să primească vizitele consilierului de probațiune desemnat cu supravegherea sa. Acesta trebuie să anunțe, în prealabil, schimbarea locuinței. Orice deplasare care depășește o perioadă de 5 zile, precum și întoarcerea, trebuie anunțate de către inculpat.

ADVERTISEMENT

Ilie Badea Dumitrescu mai este obligat să comunice și schimbarea locului de muncă.

Acesta mai este obligat să comunice informații și documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existență.

„(…) În baza art.85 alin.1 Cod penal, pe durata termenului de supraveghere, inculpatul trebuie să respecte următoarele măsuri de supraveghere:

ADVERTISEMENT

a) să se prezinte la Serviciul de probaţiune Tribunalul Bucuresti , la datele fixate de acesta;

b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa;

c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum şi întoarcerea;

d) să comunice schimbarea locului de muncă;

e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă.”, se arată în decizia instanței.

Instanța i-a impus muncă în folosul comunității fiului fostului fotbalist

Ilie Badea Dumitrescu trebuie să presteze „o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 30 zile, la Administraţiei Domeniului Public Sector 2 Bucureşti sau al Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti, conform deciziei consilierului de probaţiune, afară de cazul în care, din cauza stării de sănătate, persoana nu poate presta această muncă.”, mai arată decizia instanței.

În cazul în care va mai săvârși infracțiuni, nu va respecta măsurile de supraveghere sau nu va executa obligațiile impuse pe durata termenului de supraveghere, inculpatul este supus unor consecințe, respectiv „revocarea amânării executării pedepsei şi aplicarea şi executarea pedepsei, dacă: 

– pe parcursul termenului de supraveghe, cu rea-credinţă, nu respectă măsurile de supraveghere sau nu execută obligaţia impusă;

– săvârşeşte o nouă infracţiune, cu intenţie sau intenţie depăşită, descoperită în termenul de supraveghere, pentru care s-a pronunţat o condamnare chiar după expirarea acestui termen.

– anularea amânării aplicării pedepsei, dacă pe parcursul termenului de supraveghere se descoperă că mai săvârşise o infracţiune până la rămânerea definitivă a hotărârii prin care s-a dispus amânarea, pentru care i s-a aplicat pedeapsa închisorii chiar după expirarea acestui termen.”, se mai arată în document.

Hotărârea este supusă căii de atac a apelului, pentru procuror şi inculpat, în termen de 10 zile de la data comunicării acesteia, după cum se arată în document.

ADVERTISEMENT