Life

Fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, umilit de mai mulți cântăreți de muzică populară. Niculina Stoican, singura care l-a ajutat

Fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian a fost umilit de alți cântăreți de muzică populară. Niculina Stoican a fost lângă el.
02.02.2024 | 11:00
Fiul de suflet al lui Petrica Mitu Stoian umilit de mai multi cantareti de muzica populara Niculina Stoican singura care la ajutat
Fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian a fost umilit de alți artiști, dar Niculina Stoican a fost lângă el. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alin Gabriel Matei, fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, a fost umilit de alți cântăreți de muzică populară. Tânărul a vorbit abia recent despre această situație, dar a dezvăluit, totodată, că Niculina Stoican a fost alături de el.

Fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian a fost umilit de mai mulți cântăreți de muzică populară. Ce i-au spus

Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață în noiembrie 2021, din cauza unor complicații suferite după ce a avut COVID-19. La mai bine de doi ani de la moartea interpretului de muzică populară, fiul său de suflet a făcut câteva dezvăluiri.

ADVERTISEMENT

Alin Gabriel Matei a fost ca un fiu pentru regretatul interpret, care nu a avut copii. Artistul a fost ca un mentor pentru tânăr și l-a ajutat cu sfaturi în legătură cu cariera muzicală.

După decesul cântărețului, Alin Gabriel Matei nu a fost foarte bine tratat de alți interpreți de muzică populară. Aceștia l-au numit “penibil” și i-au spus că ar fi mai bine să renunțe la muzică.

ADVERTISEMENT

Tânărul a preferat să nu comenteze atunci situația, care nu s-a schimbat foarte mult nici acum, însă nu pune la suflet comentariile celorlalți. În plus, acesta are foarte mult respect pentru artiști.

“Dumnealui mi-a spus în felul următor: nene, eu când n-o să mai fiu, o să te mănânce de viu! Pentru că ești bun! Eu n-am luat în seamă ce a spus, dar apoi am văzut că a avut dreptate.

ADVERTISEMENT

La o săptămână după moartea lui, artiștii au început să-mi spună că sunt penibil și să mă las de cântat că sunt irelevant.  N-am făcut prea mare caz pe tema asta. Nu s-a schimbat nimic nici acum, se uită la mine ca la un nimeni dar nu mă deranjează.

Eu îi salut, am respect față de dumnealor, au o vârstă și o carieră mai mare decât a mea. Ca artiști, merită tot respectul”, a explicat Alin Gabriel Matei în cadrul podcast-ului găzduit de Alexandru Pătrașcu.

ADVERTISEMENT

Niculina Stoican i-a fost alături lui Alin Gabriel Matei

În timp ce alți interpreți l-au criticat, Niculina Stoican a fost mereu lângă Alin Gabriel Matei. Artista l-a ajutat întotdeauna cu sfaturi și l-a încurajat să-și continue cariera muzicală.

De altfel, Niculina Stoican a fost singura care i-a fost alături, iar tânărul este recunoscător pentru acest lucru, pentru că interpreta l-a ajutat mult în ultimii ani.

“Din respect pentru dumnealui și ce a vrut să facă, colegialitate și prietenie, eu n-aș fi vorbit de rău. Ba chiar aș fi ajutat, și acum dacă pot, ajut cu cel mai mare drag. Și pe mine m-au ajutat anumiți artiști.

Pentru mine este un privilegiu să stau în preajma unui artist atât de mare cum este doamna Niculina Stoican, mă bucură treaba asta și îi sunt recunoscător.  

Povestea cu doamna Niculina a început după ce domnul Petrică nu a mai fost. Dumneaei a fost singura persoană care m-a ridicat din praf, m-a scuturat și mi-a zis că ăsta e drumul meu, să-i dau înainte”, a mai spus tânărul artist.

ADVERTISEMENT