Life

Gestul făcut de fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian. Cum a apărut Alin Gabriel Matei pe scenă

Fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian a făcut un gest incredibil, care confirmă că nu l-a uitat pe artist. Cum a apărut Alin Gabriel Matei pe scena de la Sala Palatului?
12.03.2023 | 17:37
Gestul facut de fiul de suflet al lui Petrica Mitu Stoian Cum a aparut Alin Gabriel Matei pe scena
Gestul făcut de fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, Alin Gabriel Matei. Sursă foto: captură video / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Petrică Mîțu Stoian a fost de departe unul dintre ce mai apreciați artiști de muzică populară din România. Nu puțini sunt cei care îi simt lipsa chiar și acum, la mai bine de un an de cânt acesta a încetat din viață, mult prea devreme. Nici fiul său de suflet nu l-a uitat de asemenea.

Gestul făcut de Alin Gabriel Matei, fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian

Alin Gabriel Matei a urcat recent pe scena de la Sala Palatul. Acesta se bucură de o carieră de mare succes în domeniul muzical, însă este conștient că acest lucru nu ar fi putut să devină realitate dacă părinții lui nu ar fi depus eforturi majore. De asemenea, tânărul nu l-a uitat nici pe Petrică Mîțu Stoian.

ADVERTISEMENT

Dovada cea mai clară este faptul că Alin Gabriel Matei a urcat pe scena de la Sala Palatului îmbrăcat chiar în cămașa care i-a aparținut regretatului interpret de muzică populară care s-a stins din viață în urmă cu mai bine de un an de zile.

Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, Alin Gabriel Matei, care de altfel a fost și fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, a dezvăluit că în continuare este emoționat atunci când urcă pe scenă și că realizează cât de important este că a reușit să ajungă până acolo.

ADVERTISEMENT

În același timp, tânărul artist s-a declarat mândru de reușitele sale de pe plan profesional. În ceea ce privește cămașa purtată pe scenă, care i-a aparținut lui Petrică Mîțu Stoian, Alin Gabriel Matei spune că pentru el a fost o adevărată mândrie să aibă ocazia să facă acest lucru.

Alin Gabriel Matei: ”E o mândrie pentru mine”

”Da, mă simt mândru, e o mândrie pentru mine. Emoțiile care mă depășeau, în momentul în care m-am dat jos de pe scenă nu mi-am dat seama ce s-a întâmplat.”, a povestit cântărețul, întrebat de sursa citată despre cum s-a simțit în momentul în care a urcat pe scenă îmbrăcat în hainele regretatului interpret de muzică populară.

ADVERTISEMENT

Artistul susține că are planuri mari în continuare și speră să ajungă mai sus, exact așa cum și-a propus. Pe de altă parte, el nu a ratat ocazia prin care să le mulțumească celor care i-au dat viață pentru implicarea lor. Fără ei, spune fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Soian, acesta nu ar fi reușit niciodată ceea ce și-a dorit.

”Mama e totul pentru mine, părinții mei sunt tot. Ei și-au dedicat tinerețea ca să ajung unde sunt acum. Le mulțumesc pentru tot.”, a mărturisit Alin Gabriel Matei, referitor la familia sa, în interviul acordat pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Amintim că la finele anului trecut, la un spectacol organizat în memoria regretatului artist, Alin Gabriel Matei povestea că Petrică Mîțu Stoian i-a fost ca un tată și totodată a ținut atunci să îi mulțumească public pentru susținerea pe care i-a acordat-o în ultimii ani.

ADVERTISEMENT
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în...
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în același timp. Avertismentul dur al medicilor specialiști
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul...
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul 632 mondial: ”Urăsc acest sport din tot sufletul”
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Coşmar interminabil pentru vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ! Cine vrea să...
Coşmar interminabil pentru vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ! Cine vrea să îi ia fetele, după ce a fost aproape de moarte
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au...
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au adus celebritatea VIDEO
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
UNGARIA umilește România: E ungurească toată
UNGARIA umilește România: E ungurească toată
Tratamentul pentru cancerul pulmonar, la un pas în a fi descoperit
Tratamentul pentru cancerul pulmonar, la un pas în a fi descoperit
Simona Gherghe, anunţ trist după 6 ani de căsnicie cu Răzvan Săndulescu. Ce...
Simona Gherghe, anunţ trist după 6 ani de căsnicie cu Răzvan Săndulescu. Ce se întâmplă cu copiii
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română