News

Fiul Elodiei Ghinescu, decizie surprinzătoare la 13 ani de la dispariția avocatei. Ce a făcut Patrick Cioacă

29.08.2020 | 15:08
Fiul Elodiei Ghinescu decizie surprinzatoare la 13 ani de la disparitia avocatei Ce a facut Patrick Cioaca
Fiul Elodiei Ghinescu, decizie surprinzătoare la 13 ani de la dispariția avocatei. Ce a făcut Patrick Cioacă. Sursa foto: romaniatv.net
ADVERTISEMENT

Cazul avocatei Elodia Ghinescu continuă să fie de actualitate chiar și astăzi când s-au împlinit 13 ani de când femeia a dispărut fără urmă. Fiul acesteia și al fostului polițist, Cristian Cioacă, Patrick, a luat o decizie radicală în ceea ce privește numele pe care-l poartă.

Crescut de la o vârstă foarte fragedă de sora fostului polițist argeșean, Ana Maria Ene, și de soțul acesteia, Vasile Iulian Ene, minorul în vârstă de 14 ani și-a dorit să nu mai aibă nicio legătură cu tatăl său care se află în spatele gratiilor fiind condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare pentru uciderea soției sale.

ADVERTISEMENT

Patrick Matei Cioacă a cerut instanței judecătorești din Argeș schimbarea numelui de familie pentru a nu mai fi asociat cu părintele său. Magistrații i-au dat câștigat de cauză, motiv pentru care minorul a renunțat la numele Cioacă.

Băiatul avocatei Elodia Ghinescu, decizie radicală după dispariția mamei sale

„Admite cererea. Încuviinţează schimbarea numelui minorului, pe cale administrativă”, au decis magistrații de la Judecătoria Pitești, informează evz.ro.

ADVERTISEMENT

Băiatul renumitei avocate care a dispărut pe 29 august 2007 s-a schimbat în ultimii ani și este mai hotărât ca niciodată să-și croiască propriul drum în viață. Patrick nu va mai purta de acum înainte numele tatălui său care a fost condamnat pentru uciderea femeii care i-a dat viață.

Sora lui Cristian Cioacă nu a avut nimic de spus împotriva schimbării numelui de familie și chiar l-a susținut pe băiat să facă acest pas. Acum Patrick poate uita trecutul și se poate concentra la planurile pe care le are pentru viitor.

ADVERTISEMENT

Patrick a primit o educație excelentă din partea rudelor tatălui său, acesta nepăstrând legătura cu cei din partea mamei. Tânărul trăiește într-un mediu normal și are parte de activități specifice vârstei sale. Pasionat de sport, fiul avocatei Elodia Ghinescu este membru al Federației Române de Baschet.

Ancheta în cazul avocatei Elodia Ghinescu, în impas timp de ani buni

Elodia Ghinescu, de profesie avocat, a dispărut în mod misterios de acasă în vara anului 2007, cadavrul său nefiind găsit nici până la ora actuală. Cel care a semnalat dispariția a fost soțul ei, fostul polițist Cristian Cioacă, care a raportat cazul abia în luna septembrie.

ADVERTISEMENT

Ancheta a dus încă de la început înspre Cristian Cioacă, oamenii legii găsind pete de sânge în mașina acestuia, dar și în locuința comună. În lipsă de mai multe probe, cazul a tărăgănat câțiva ani buni până când în anul 2014 fostul polițist a ajuns în spatele gratiilor.

„Folosind o geantă de voiaj de dimensiuni mari, pe care victima o cumpărase în timpul vacanței în Dubai, precum și perdeaua de duș din baia aferentă dormitorului (aceasta din urmă fiind menită a împiedica eventualele scurgeri de sânge), inculpatul Cioacă Constantin Cristian a transportat fragmentele de cadavru în portbagajul autoturismului și le-a ascuns într-un loc necunoscut.

S-a constatat și lipsa unor obiecte, precum: un cuțit cu lungimea de 25-30 cm, două prosoape, geanta de voiaj și perdeaua de duș” au notat procurorii în rechizitoriu prin care fostul polițist din Argeș a fost condamnat, informează Mediafax.

 

ADVERTISEMENT
Tags: