Life

Fiul lui Ilie Dumitrescu a rupt tăcerea. Ce spune Toto despre problemele cu legea şi relaţia cu tatăl său: “Am crezut în vanitatea mea”

Fiul lui Ilie Dumitrescu a vorbit despre ultima perioadă din viața sa, dar și despre relația pe care o are cu tatăl său. Toto este schimbat total acum.
10.12.2022 | 15:17
Fiul lui Ilie Dumitrescu a rupt tacerea Ce spune Toto despre problemele cu legea si relatia cu tatal sau Am crezut in vanitatea mea
Toto Dumitrescu a vorbit despre relația cu Ilie Dumitrescu și problemele cu legea. Sursă foto: Facebook , DigiSport / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Toto Dumitrescu, fiul lui Ilie Dumitrescu, a avut mari probleme cu legea în urmă cu un an de zile.

Toto Dumitrescu, declarații dureroase după ce a avut probleme cu legea

Acesta a ajuns să fie prins drogat la volan și este conștient de greșelile pe care le-a făcut. Într-un interviu acordat recent, acesta a vorbit despre acea perioadă sumbră din viața sa, dar și despre schimbările care s-au produs.

Toto Dumitrescu susține că au fost momente în care s-a simțit mai presus de lege, însă acum, vede lucrurile dintr-o altă perspectivă.

ADVERTISEMENT

Greșelile au fost o lecție pentru el, iar acum realizează că ce s-a întâmplat atunci nu a fost tocmai bine.

De asemenea, fiul lui Ilie Dumitrescu a mai povestit la Antena Stars și că cel mai probabil, toate evenimentele din viața sa au avut loc cu un scop și anume schimbarea sa, dar și conștientizarea situației în care se afla.

ADVERTISEMENT

”M-am crezut, de multe ori, mai presus decât legea, poate am crezut că eu sunt excepția de la regulă. Am crezut în vanitatea mea și nu este așa.

Cu toții am făcut greșeli și cel mai important este să înveți din ele, să te facă mai puternic și să fi fost cu un folos. De fapt, cred că tot ce ți se întâmplă, ți se întâmplă cu un motiv”, a declarat Toto Dumitrescu la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Ce a făcut Ilie Dumitrescu pentru fiul său, Toto

În ceea ce privește relația cu tatăl său, Ilie Dumitrescu, Toto spune că aceasta nu l-a judecat și că i-a fost alături în ciuda perioadei nu prea plăcute prin care a trecut.

Mai exact, Ilie Dumitrescu i-a dat sfaturi fiului său, s-a documentat și a avut grijă să fie alături de el, chiar dacă tânărul nu se aștepta neapărat la un astfel de sprijin.

ADVERTISEMENT

”Sfaturile pe care le-am primit de la el, totdeauna mi-au depășit așteptările. Au fost într-o zonă obiectivă și într-o zonă studiată.

De multe ori, chiar dacă nu avea cunoștiințe în domeniu, înainte să îmi dea un sfat, s-a documentat”, a mai spus Toto Dumitrescu, pentru sursa citată.

Amintim că Toto Dumitrescu a primit în urmă cu mai bine de un an de zile și șansa de a juca în celebrul serial Adela, de la Antena 1, care s-a dovedit a fi un real succes.

ADVERTISEMENT