Life

Ce mașină a ajuns să conducă Toto, fiul lui Ilie Dumitrescu, după ce a fost surprins drogat la volan

Fiul lui Ilie Dumitrescu conduce o mașină ieftină, de circa 1.500 de euro, în timp ce tatăl său etalează pe străzi bolizi de lux, a căror valoare depășește chiar și 100.000 de euro.
22.04.2022 | 17:51
Ce masina a ajuns sa conduca Toto fiul lui Ilie Dumitrescu dupa ce a fost surprins drogat la volan
Cu ce mașină merge acum Toto, fiul lui Ilie Dumitrescu. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Fiul lui Ilie Dumitrescu a fost zărit plimbându-se cu o mașină ieftină pe străzile din Capitală.  În timp ce tatăl lui are numai mașini de lux printre care și un Porsche Cayenne care valorează circa 100.000 de euro, iată că fiul acestuia conduce un Fiat Albea în valoare de circa 1.500 de euro.

Cu ce mașină merge acum Toto, fiul lui Ilie Dumitrescu

S-ar putea spune că fostul component al generației de aur a retras sprijinul financiar pe care îl acordă fiului său, având în vedere că acesta se plimbă numai cu mașini scumpe și fiul său are o mașină care valorează 1500 de euro.

ADVERTISEMENT

Aflat în zona Floreasca din capitală, Toto, fiul lui Ilie Dumitrescu, a fost văzut cu o mașină marca Fiat, veche de câțiva ani, conform imaginilor surprinse de Cancan.

Mai mult, pe site-urile de profil auto care vând mașini, un astfel de automobil costă între 1000 și 1500 de euro.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu este vorba despre o autovehicul scump, Toto a avut mare grijă de mașina sa și a petrecut circa 10 minute pentru a găsi un loc de parcare.

Fiul lui Ilie Dumitrescu a avut mai multe probleme cu legea în trecut. În anul 2020 a fost prins în timp ce conducea sub influența drogurilor la un control al polițiștilor de pe Bulevardul Carol I.

ADVERTISEMENT

Aparatul drugtest care a fost folosit de către oamenii legii a arătat că tânărul este pozitiv pentru cocaină și THC 5.

Fiul lui Ilie Dumitrescu, condamnat la închisoare

Din cauza acestui lucru, fiul lui Ilie Dumitrescu a fost trimis în judecată, fiind condamnat la opt luni de închisoare cu suspendare în decembrie 2021, și la muncă în folosul comunității.

ADVERTISEMENT

„În Toto am investit cel mai mult. Avea șofer, a fost la «kindergarten», după la Britsh School. Mayra este și ea foarte bine, iar Dan este la casa lui, are un copil.

Sică a făcut o prostioară acum. Sperăm să depășească momentul asta. Nu, nu l-am certat! E un moment de cumpănă în viața lui și atât. Sunt alături de el.”, spunea Ilie Dumitrescu despre copiii săi pentru ProTV, făcând referire la faptul că și Sică Dumitrescu a avut probleme cu legea.

ADVERTISEMENT