Life

Fiul lui Kamara, gest neașteptat. Cântărețul a fost surprins: “Sunt bucuros pentru el”

Fiul lui Kamara a făcut un gest neașteptat, dar care l-a surprins plăcut pe tatăl lui. Cântărețul s-a declarat mândru de Leon.
19.10.2022 | 07:50
Fiul lui Kamara gest neasteptat Cantaretul a fost surprins Sunt bucuros pentru el
Gestul făcut de Leon, fiul lui Kamara. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Kamara a fost plăcut surprins după ce fiul său a făcut un gest total neașteptat. Micuțul face progrese vizibile în fiecare zi.

Kamara, fericit după ce fiul său a făcut un gest neașteptat

După ce fiul lor a fost diagnosticat cu tripareză spastică, apărută în urma unei paralizii cerebrale de după naștere, Kamara și fosta soție, Oana, au trecut prin momente grele. Până la 8 ani, Leon a suferit mai multe intervenții chirurgicale.

ADVERTISEMENT

Micuțul face progrese în fiecare zi, iar părinții au încercat să-i ofere o viață cât se poate de normală, ba chiar au de gând să-l înscrie la școală, dar numai după ce va trece de niște teste.

Leon a reușit să-și surprindă plăcut tatăl în urmă cu o zi. Băiețelul s-a ridicat în picioare, sprijinindu-se de mâna tatălui său.

ADVERTISEMENT

Cântărețul nu s-ar fi așteptat ca fiul lui să aibă voința de a se ridica în picioare atât de rapid și a plâns de fericire atunci când l-a văzut.

Kamara a declarat că Leon își continuă tratamentul și merge la kinetoterapie. Micuțul este mereu susținut de mama și tatăl lui, chiar dacă aceștia nu mai formează un cuplu.

ADVERTISEMENT

“M-a ținut de mână când vorbeam cu el și s-a ridicat. Nu poate singur să se ridice în picioare, s-a dezechilibrat, încă lucrăm la asta, stăm în poziția cavalerului deocamdată.

Îl susținem, îl motivăm, atât eu, cât și mămica lui și, sperăm noi, să vină și momentul în care să se ridice singur și pe picioarele lui și să pornească.”, a declarat Kamara pentru spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Fiul lui Kamara face progrese în fiecare zi

Kamara și fiul său se află la Timișoara, la un centru de recuperare intensivă. Micuțul a fost evaluat de unul dintre cei mai buni medici specialiști din Europa.

În ciuda faptului că a trecut prin numeroase intervenții chirurgicale în străinătate, Leon este cu zâmbetul pe buze și dornic să lupte cu boala.

Deși mai este mult de muncă, Leon face progrese pe zi ce trece. Membrul trupei Alb Negru este mândru de fiul lui și îl susține de fiecare dată. Cântărețul se bucură mai ales de faptul că băiețelul s-a ridicat în picioare.

“Sunt mândru, mai mult bucuros, pentru el, de asta e și cel mai important, eram bucuros că poate să facă acest lucru…”, a mai spus Kamara pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT