News

Fiul lui Radu Mazăre a făcut chef cu zeci de oameni în plină pandemie. Ce amendă a primit

01.02.2021 | 19:25
Fiul lui Radu Mazare a facut chef cu zeci de oameni in plina pandemie Ce amenda a primit
Fiul lui Radu Mazăre a făcut chef cu zeci de oameni în plină pandemie. Ce amendă a primit. Sursa foto: Libertatea.ro
ADVERTISEMENT

Fiul lui Radu Mazăre a fost sancționat pentru că şi-a serbat ziua de naştere într-un local din Mamaia.

Răducu Mazăre, fiul fostului primar al Constanţei, a fost amendat cu 1.000 de lei pentru că a încălcat măsurile anti-Covid impuse de autorități.

ADVERTISEMENT

La petrecere au participat peste 20 de persoane. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliţie Constanţa, evenimentul a avut loc duminică, în jurul orei 21:30.

Amendă de 1.000 de lei pentru fiul lui Radu Mazăre

Autoritățile din Mamaia s-au sesizat din oficiu că la un local din staţiune are loc o petrecere aniversară la care participă peste 20 de persoane, scrie News.ro.

ADVERTISEMENT

“Având în vedere actualul context epidemiologic, precum şi reglementările legale în vigoare, prin care se menţine interdicţia desfăşurării de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spaţii închise şi/sau deschise, publice şi/sau private,

administratorul societăţii comerciale a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, iar organizatorul evenimentului a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei”, a transmis Poliția.

ADVERTISEMENT

Conform unor surse, organizatorul acelei petreceri a fost Răducu Mazăre, fiul fostului primar al Constanţei. Acesta îşi sărbătorea ziua de naştere, scrie hotnews.ro

Ce spunea Răducu despre educația primită la Londra și despre impactul părinților

„M-am întors de acolo cu un bagaj de cunoștințe și experiențe care m-au ajutat să pun bazele, împreună cu un prieten, unei agenții de marketing digital. Mama a fost cea care m-a definit și îngrijit de când eram mic și până la o vârstă la care te puteai înțelege cu mine, moment în care am început să stau pe lângă tatăl meu. De la el am moștenit pasiunea pentru sport și călătorii.

ADVERTISEMENT

Am fost în peste 40 de țări, marea majoritate în care puteam să practicăm și kitesurf – care este sportul principal al familiei noastre”, povestea, în urmă cu ceva timp, Răducu Mazăre.

ADVERTISEMENT
Tags: