Life

Fiul Maiei Morgenstern confirmă despărțirea de Raluca Aprodu. Cine e noua lui iubită

Tudor Aaron Istodor, fiul Maiei Morgenstern, confirmă că s-a despărțit de Raluca Aprodu. Cu cine este împreună acum actorul?
03.08.2023 | 23:46
Fiul Maiei Morgenstern confirma despartirea de Raluca Aprodu Cine e noua lui iubita
Cât timp au fost împreună Tudor Aaron Istodor și Raluca Aprodu. Sursa foto: youtube
ADVERTISEMENT

Tudor Aaron Istodor, fiul Maiei Morgenstern, a confirmat de curând că nu mai este împreună cu actrița Raluca Aprodu. Acum are o altă femeie lângă el, alături de care își dorește să trăiască tot restul vieții și chiar să-și întemeieze o familie.

Tudor Aaron Istodor, fiul Maiei Morgenstern, s-a despărțit de actrița Raluca Aprodu

Tudor Aaron Istodor și Raluca Aprodu au fost mulți ani împreună, iar despre separarea lor s-a vorbit încă din primăvară. Cu toate că au luat-o pe căi diferite, încă mai joacă împreună piese de teatru. Totuși, cine este femeia cu care bărbatul a înlocuit-o pe cea despre care multă lume credea că o va duce în fața altarului?

ADVERTISEMENT

Fiul Maiei Morgenstern formează de câteva luni un cuplu tot cu o actriță. Este vorba despre Gabriela Iliescu, de profesie și model. Ea apare în filmul de comedie ”Ramon”, ca personaj principal. Pelicula a fost lansată în primăvară, în cinematografe, îl are ca producător pe Pavel Partoș și s-a bucurat de mare succes.

Tudor Aaron Istodor, împreună acum cu Gabriela Iliescu

Tudor Aaron Istodor a spus într-un interviu pentru revista Viva! faptul că are într-adevăr o relație cu Gabriela Iliescu, dar că evită să ofere mai multe informații despre viața sa amoroasă, fiindcă îi place să țină doar pentru el ceea ce i se întâmplă în viața privată.

ADVERTISEMENT

”Eu și cu Raluca Aprodu ne-am despărțit acum multă vreme. Acum sunt într-o relație cu Gabriela Iliescu. Nu o să dau detalii despre viața mea intimă, pentru că de aceea i se spune intimă”, a dezvăluit actorul pentru sursa menționată.

Cine este, mai exact, Gabriela Iliescu

În trecut, Gabriela Iliescu a mai avut o relație cu o persoană cunoscută în peisajul monden, dar mai ales sportiv. O bună perioadă a fost iubita jucătorului de tenis Horia Tecău. Mai mult, ea a dezvăluit într-un interviu pentru emisiunea ”La Măruță” că a fost curtată la un moment dat și de celebrul actor Leonardo DiCaprio. Ar fi invitat-o la o înghețată, dar ea l-a refuzat.

ADVERTISEMENT

Într-un alt interviu, Gabriela Iliescu a vorbit despre rolul său din filmul Ramon. Ea o interpretează pe Ana, o tânără de care Ramon se va îndrăgosti iremediabil. A acceptat să joace acest personaj la propunerea regizorului peliculei, care a contactat-o telefonic.

” (…) Am ajuns să fac parte din distribuția filmului „Ramon” după ce m-a sunat Jesus. De fapt, mai bine zis, Jesus (n.r. regizorul filmului Jesus del Cerro) a sunat-o pe agenta mea. Ai să răzi, dar eu l-am cunoscut acum câțiva ani, fix la o petrecere, și când Pavel a început proiectul cu acest film tot căutau fete.

ADVERTISEMENT

Au căutat fete vreo șase luni și Jesus i-a spus că el a cunoscut într-o seară, la o petrecere, pe cea mai frumoasă fată din lume. Asta i-a zis el, nu sunt vorbele mele. Așa că a sunat-o pe agenta mea, care este vecina lui. Eu tocmai veneam în țară și a fost o chestie care a venit cumva natural. Eu venisem în țară de la un job și trebuia să plec a doua zi. M-au sunat și m-au rugat să merg să dau o probă cu Pavel”, a declarat Gabriela Iliescu pentru ego.ro

ADVERTISEMENT
Tags: