Life

Iubitul lui Theo Rose, Anghel Damian, dezvăluiri despre relația cu Lia Bugnar: „Matur eram mai degrabă eu decât ea”

Anghel Damian, iubitul lui Theo Rose, a făcut câteva dezvăluiri despre Clanul, părinții săi, cunoscuți actori, de asemenea, dar și relația pe care a avut-o cu Lia Bugnar.
21.02.2023 | 16:00
Iubitul lui Theo Rose Anghel Damian dezvaluiri despre relatia cu Lia Bugnar Matur eram mai degraba eu decat ea
Anghel Damian a fost într-o relație cu Lia Bugnar. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Anghel Damian, regizorul și scenaristul serialului „Clanul”, difuzat de PRO TV, și-a pus sufletul pe tavă în cel mai recent interviu pe care l-a acordat, pe YouTube.

Anghel Damian susține că a fost mai matur decât Lia Bugnar în relația pe care au avut-o: „Nu vorbim de subiecte tabu”

Invitat în podcastul „Aproximativ discuții” al lui Gojira, Anghel nu a evitat nicio temă pusă în discuție de interlocutor. Ba mai mult, a vorbit puțin și despre relația pe care a avut-o cu Lia Bugnar, dar și cum l-a afectat divorțul părinților săi, actorii Laurențiu și Anca Damian.

ADVERTISEMENT

Gojira l-a întrebat, printre altele, dacă maturitatea cu care vorbește despre viață și despre meseria sa vine de la faptul că a avut o relație cu o persoană mai mare ca vârstă, și anume Lia Bugnar. Răspunsul oferit de Anghel a fost unul surprinzător.

Scenaristul susține că el a fost mai degrabă omul matur în povestea de iubire pe care a trăit-o cu colega sa, căci scenariul de la Clanul e scris în colaborare cu fosta sa iubită. Acesta a dezvăluit că maturizarea sa s-a produs undeva la 9, 10 ani, când ai săi au divorțat.

ADVERTISEMENT

„Paradoxul e că în relația cu Lia… Nu vorbim de subiecte tabu. Nu se ascunde nimeni. A fost o relație vizibilă, pentru că presa a considerat că e demnă de un interes. Noi am avut o relație foarte lungă, dar în același timp, omul matur eram mai degrabă eu decât ea.

Dacă îmi fac un soi de introspecție și mă gândesc de ce am ajuns să fiu un old soul, deși sunt și eu dependent de cafea, dar nu sunt sapiosexual… Părinții mei sunt, din punctul meu de vedere, profund imaturi. Ei, divorțând foarte devreme, având 9 ani, am simțit că m-am responsabilizat foarte tare. M-am maturizat precoce”, a dezvăluit Anghel Damian în podcastul lui Gojira.

ADVERTISEMENT

Regizorul serialului „Clanul” a câștigat bani din desene animate la 9 ani

Actorul a spus că a câștigat bani frumoși când era un copil, dublând în limba română personaje de desene animate: „Eu am câștigat primii mei bani făcând dublaje de desene animate, într-o epocă în care dublajele erau plătite serios. Aveam contract cu Disney. Am dublat și pentru TVR, Lion King, 101 dalmațieni… Era un dolar și jumătate replica. Erau mii de dolari, prin părinții mei primeam bani”.

Anghel a făcut o serie de alte dezvăluiri, dând și un spoiler despre ce s-ar putea întâmpla în Clanul. Regizorul a spus că un episod costă 200.000 de euro și că munca nu este una tocmai ușoară. Un episod se filmează în aproximativ 8 zile.

ADVERTISEMENT

Damian a povestit puțin despre modul în care și-a creat personajele și cât de mult l-a ajutat meseria de actor în a face regie de serial tv. De asemenea, a spus că nu poate fi acuzat de nepotism, având în vedere că părinții lui, deși sunt, la rândul lor artiști, nu au nicio treabă cu televiziunea.

„Ura funcționează mult mai bine decât iubirea”

„În toată dezvoltarea, pe care am făcut-o cu Lia, plecând de la adaptarea unui serial turcesc, am mers pe un narativ al nostru românesc. Pe toți i-am încadrat într-o oarecare tipologie. Ne-am gândit să îl nuanțez ca să spargă arhetipurile. Sunt personaje recognoscibile din anumite puncte de vedere. Poate să îți repugne. Ura funcționează mult mai bine decât iubirea. Dacă urăști un personaj, te atrage mai tare către produs.

Colegii mei au înțeles că parcursul meu de actor e în sensul ăsta. Am avut o experiență de platou, pe set, foarte mari. Ca actor, vezi ce se întâmplă. Înțelegi fiecare părticică a întâmplării. În România, nu că ar fi o modă, dar cei mai importanți scenariști pentru televiziune și cei mai buni sunt actori. Noi avem Mimi Brănescu, Lia Bugnar, care e actriță, avem Văncică, scrie foarte bine, Postelnicu”, a completat Anghel Damian.

Anghel Damian vrea elicoptere în filmările de la „Clanul”

„Paradoxul nepotismului este că ei nu au nicio legătură cu breasla de televiziune. Părinții mei, în televiziune, sunt tatăl și mama lui Anghel Damian. În cinematografie, eu sunt în continuare copilul lor. Mama e un regizor de animație foarte important. E normal ca eu să fiu privit drept copilul lor. Să nu uităm că și Nae Caranfil a fost copilul cuiva.

Eu îmi apăr conținutul. Înțeleg limitările de producție. Avem chiar acum niște discuții cu niște elicoptere, dar să vedem ce se întâmplă cu elicopterele. Dau așa acum un spoiler”, a adăugat Damian.

Dincolo de decoruri și bani pentru necesarul unei producții precum Clanul, un alt aspect important pentru ca filmările să decurgă ca la carte este mâncarea! Pentru că au nevoie de energie, actorii trebuie să se hrănească bine în pauzele de la filmări. Anghel a spus că el însuși a insistat ca mâncarea să fie bună, cât mai diversificată.

Ce mănâncă actorii din serialul de la PRO în pauze?

„Una din discuțiile la Clanul a fost ca mâncarea să fie bună. Un ritm năucitor, dacă nu ai o mâncare bună la prânz, o să fie o întreagă echipă împotriva ta. Avem un meniu supradiversificat. Avem pui, pește, porc, avem și somon”, a declarat Anghel.

O altă chestiune de culise, dar de data asta despre un alt proiect important, Wednesday, a trezit câteva semne de întrebare. Anghel a spus că a auzit că filmările celui de-al doilea sezon al serialului în care joacă Victor Dorobanțu și George Burcea pe platourile din Buftea ar depinde de o problemă legală.

Ce se întâmplă cu serialul „Wednesday”: „Un soi de litigiu”

„Eu am auzit că Wednesday nu s-ar fi întors pentru producția sezonului doi în România, pentru că există cu studiourile din Buftea un soi de litigiu.

E un litigiu comercial care pune în dificultate o producție de genul ăsta. Fiind un litigiu între două părți, nu știi cine e, de fapt, noul owner. Eu asta am auzit din interiorul pieței”, este afirmația uimitoare făcută de Anghel Damian.

ADVERTISEMENT