Life

Fiul Maiei Morgenstern, detalii despre relația cu părinții săi: ”La început am avut o problemă cu asta”

Băiatul actriței Maia Morgenstern, dezvăluiri despre legătura cu familia. Ce a mărturisit artistul în vârstă de 39 de ani.
23.08.2023 | 09:26
Fiul Maiei Morgenstern detalii despre relatia cu parintii sai La inceput am avut o problema cu asta
Băiatul actriței Maia Morgenstern, dezvăluiri despre legătura cu familia. Ce a mărturisit artistul în vârstă de 39 de ani. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fiul Maiei Morgenstern a oferit o serie de detalii despre relația cu părinții săi. Vedeta recunoaște că la început a avut o problemă cu faptul că face parte dintr-o familie celebră. Tatăl său este Claudiu Istodor (62 de ani).

Băiatul actriței Maia Morgenstern, dezvăluiri despre legătura cu familia. Ce a mărturisit artistul în vârstă de 39 de ani

Băiatul actriței Maia Morgenstern, Tudor Istodor, a făcut mai multe dezvăluiri despre legătura cu familia. Artistul în vârstă de 39 de ani a mărturisit că inițial i-a fost greu să gestioneze faptul că părinții săi sunt renumiți.

ADVERTISEMENT

Actorul are numai cuvinte de laudă pentru cei care i-au dat viață. Mai mult, îi admiră enorm din punct de vedere profesional, în copilărie dorindu-și să stea departe de teatru. Ar fi vrut să fie boxeur, medic veterinar sau albinist.

„La început, am avut o problemă cu asta, evident. Scopul meu era să confirm. În timp, mi-am dat seama că, orice aș face, oricât de bun sau prost aș fi, oamenii oricum o să-mi pună o etichetă, așa că mi-am văzut de treabă, de roluri.

ADVERTISEMENT

M-am bucurat că am doi părinți pe care îi admir uman și profesional, cu care pot vorbi aplicat despre problemele profesionale, de la care pot primi sfaturi și cu care pot să lucrez și să-mi facă plăcere.

Îi iubesc și o să fiu băiatul lor de-acum și pururea!”, a declarat Tudor Istodor, fiul actriței Maia Morgenstern și a lui Claudiu Istodor, pentru revista viva.ro. Actorul consideră că a avut parte de o educație echilibrată.

ADVERTISEMENT

Tudor Istodor, detalii despre copilăria sa

Tudor Istodor a avut parte de o copilărie frumoasă, chiar dacă a stat mai mult cu bunicii din partea mamei sale, Maia Morgenstern, în București. În plus, a fost crescut și de străbunica din partea tatălui său la Timișoara și Maderat.

Când era mic actorul adora să le facă poze găinilor și să asculte poveștile bunicilor. A primit multă iubire și afecțiune din partea părinților și a bunicilor, aspect care a contat enorm pentru sensibilitatea sa în definirea ca om.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă, artistul a mai precizat că a primit foarte multe sfaturi de la părinții săi, mai ales atunci când le-a cerut. A fost îndemnat să aleagă numai lucrurile care îi plac, Tudor Istodor nefiind răsfățat și nici constrâns.

Fiul celebrei actrițe Maia Morgenstern a povestit că făcea foarte multe năzbâtii când era copil. Artistul de 39 de ani își amintește că la un moment dat a furat ceva de la vecinul său, fără să aibă deloc noțiunea furtului.

„Apropo de educație bună, nu m-au pedepsit, m-au pus să mă confrunt cu problema și să o rezolv. Minunat”, a mai spus băiatul lui Claudiu Istodor, mai arată sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT