Life

Fiul Simonei Gherghe a fost internat în spital. Ce a pățit Vlad: „Legat de o perfuzie”

Fiul Simonei Gherghe a fost internat în spital din cauza unor probleme de sănătate. Ce a pățit Vlad și de ce a stat legat de perfuzii.
23.03.2023 | 17:39
Fiul Simonei Gherghe a fost internat in spital Ce a patit Vlad Legat de o perfuzie
Fiul Simonei Gherghe a fost internat la spital. Foto: Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Fiul Simonei Gherghe a fost internat în spital din cauza problemelor de sănătate. Faimoasa prezentatoare de televiziune a spus ce a pățit Vlad și de ce a ajuns pe mâna medicilor.

Fiul Simonei Gherghe a fost internat la spital. Ce a pățit micuțul

Simona Gherghe a dat vestea referitoare la internarea fiului său abia acum, după ce deja a ajuns acasă. Prezentatoarea de la Mireasă a trebuit să se interneze în spital vreme de mai multe zile pentru a fi alături de fiul său cel mic.

ADVERTISEMENT

Simona Gherghe a povestit că este pentru prima dată când Vlad a fost internat în spital și l-a lăudat pe fiul său. Aceasta a spus că Vlad a fost foarte curajos și răbdător, mai ales pentru că trebuia să stea opt sau 10 ore pe zi cu o perfuzie în mână.

“Suntem acasă, după câteva zile grele, cu Vlad în spital. E prima experiență de genul asta, iar Vlad a fost tare curajos. Și răbdător.

ADVERTISEMENT

Pentru un copil cu o stare excelentă, fără febra, fără simptome, în afară de ganglioni inflamați… E greu să reziști câte 8, 10 ore pe zi, legat de o perfuzie”, a povestit Simona Gherghe.

Clipe de panică pentru Simona Gherghe

Vedeta de la Antena 1 a spus că s-a internat cu fiul său la Institutul Matei Balș. Analizele acestuia erau foarte proaste, iar el mic era infectat cu un virus.

ADVERTISEMENT

După ce a fost internat mai multe zile și a făcut tratament prin intermediul perfuziilor, medicii au anunțat-o pe Simona Gherghe că poate pleca acasă cu fiul său.

Deși toate lucrurile sunt bine acum, Simona Gherghe a mărturisit că s-a panicat atunci când a auzit că copilul ei ar trebui să fie internat la Matei Balș. Dar condițiile din spital au impresionat-o în mod pozitiv pe vedetă, care a spus că totul a fost impecabil.

ADVERTISEMENT

„Ne-am internat la Institutul Matei Balș, pentru că analizele lui Vlad erau extrem de proaste. Niște valori ale transaminazelor foarte mari, cauzate de un virus, care nu i-a dat alte simptome.

A reacționat bine la tratamentul perfuzabil, așa că suntem, din nou, acasă, la Ana și la tati. Va mărturisesc că, atunci când am auzit de internarea la Balș, m-am panicat.”, a scris aceasta pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT