News

Fiul unei femei, găsită moartă în casă, s-a spânzurat când polițiștii au intrat în locuință

15.05.2020 | 19:14
Fiul unei femei gasita moarta in casa sa spanzurat cand politistii au intrat in locuinta
ADVERTISEMENT

Poliţiştii din Mediaş, judeţul Sibiu, au avut parte de un caz șocant, după ce fiul unei femei, găsită moartă în casă, s-a spânzurat când polițiștii au intrat în locuință.

Caz șocant descoperit de polițiștii din Mediaș

Oamenii legii din Mediaș, județul Sibiu, au avut parte de un eveniment de-a dreptul șocant, după ce fiul unei femei, găsită moartă în casă, s-a spânzurat când polițiștii au intrat în locuință, anunță News.ro.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au deschis o anchetă după ce au făcut o investigație la domiciliul unei femei, pe care vecinii nu au mai văzut-o de zile bune.

Ajunși la apartamentul femeii, oamenii legii au fost întâmpinați la intrare de fiul acesteia, care a refuzat să le permită accesul în incinta locuinței respective.

ADVERTISEMENT

Întrucât din apartament venea un miros puternic, iar bărbatul s-a închis în locuință, poliștii au decis să ceară ajutorul colegilor de la ISU.

Fiul femeii, găsită moartă în casă, s-a spânzurat

“La faţa locului poliţiştii au stat de vorbă cu fiul acesteia, care le-a spus că mama sa lipseşte, este plecată de acasă şi a închis repede usa, refuzând să mai deschidă.

ADVERTISEMENT

Întrucât poliţiştii au insistat să deschidă, mirosul suspect fiind puternic, au solicitat sprijin colegilor de la ISU Mediaş pentru a intra in imobil”, a transmis Poliția Județeană Sibiu

În momentul în care au intrat în apartament, poliţiştii au constatat cu stupoare că bărbatul, în vârstă de 67 de ani, cel care le-a deschis iniţial ușa locuinței, se spânzurase, iar mama acestuia, în vârstă de 86 de ani, era decedată și ea.

ADVERTISEMENT

La fata locului a fost solicitat un medic legist, pentru  cerceta cele două decese.

Poliţiştii din Mediaș au anunțat că cercetările continuă în acest caz, urmând ca, în funcţie de rezultatul autopsiei privind cauza decesului, să poată fi stabilită şi încadrarea juridică a faptei petrecute în Mediaș, județul Sibiu.

ADVERTISEMENT