Sport

Fl. Coman sau Mitriță? Profeția lui Dragomir: „Ajunge la 30 de milioane!”

Florinel Coman sau Alexandru Mitriță? Dumitru Dragomir știe cine e următorul jucător care va prinde un transfer mare afară.
26.07.2023 | 12:02
Fl Coman sau Mitrita Profetia lui Dragomir Ajunge la 30 de milioane
Florinel Coman e evaluat la 3,5 milioane de euro, în timp ce Alex Mitriță are o cotă de doar 2,5 milioane de euro conform Transfermarkt. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florinel Coman și Alexandru Mitriță au fost analizați la sânge după primele două etape din SuperLiga, iar specialiștii și-au dat cu părerea referitor la valoarea celor doi jucători.

Florinel Coman și Alexandru Mitriță, prin ochii lui Dumitru Dragomir: „Va pleca pe o sumă în jur de 10 milioane!”

Horia Ivanovici i-a aruncat mănușa lui Dumitru Dragomir la emisiunea MAX Profețiile lui Mitică și l-a întrebat cine e cel mai bun fotbalist din SuperLiga: Alex Mitriță sau Florinel Coman, liderii Universității Craiova, respectiv FCSB-ului?

ADVERTISEMENT

„Profetul” FANATIK nu a stat mult pe gânduri: „Florinel de departe! Fără comparație! Ăsta e fotbalist!”. Iar moderatorul a completat: „Să vedeți ce vă face Mitriță când o să audă, că toată lumea așa zice. Și Gigi râdea la fel: Du-te, bă! Îl compari pe Mitriță cu Florinel?!”.

Fostul președinte al LPF și-a motivat decizia: „În primul rând, să mă ierte… Aspectul comercial. Și asta vinde bine. Nu e fotbalist rău nici Mitriță, dar nu e de talia lui Florinel. Ăsta e fotbalist! Va pleca pe o sumă în jur de 10 milioane”.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman pleacă de la FCSB? „Dacă joacă titular, în 2-3 ani dublează sau triplează suma”

Florinel Coman are șanse mari să fie următorul jucător pe care Gigi Becali să încaseze o sumă importantă de la o echipă de top din Europa, iar „Oracolul de la Bălcești” îi prevede un viitor strălucit:„Dacă se duce și reușește la altă echipă în străinătate, următorul transfer la cât va fi?”, i-a mai ridicat mingea la fileu Horia Ivanovici.

Dacă joacă titular, în doi-trei ani dublează sau triplează suma! 30 de milioane. Are capacitate bună de efort, are tonus muscular formidabil!”, a răspuns sigur Mitică Dragomir.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici crede că Florinel Coman ar putea deveni cel mai scump fotbalist român din istorie: „Dacă prinde transfer, se duce de exemplu la o echipă din Olanda sau Spania și prinde dup-aia Premier League, poate să se ducă și pe 50 de milioane!”.

Fostul președinte al LPF e de părere că Florinel Coman ar putea face față la orice din La Liga în afară de Barcelona și Real Madrid: „Se duce în Spania, convingerea mea e că de la locul trei în jos joacă la toate echipele titular. Eu spun că și în Italia joacă, dar mai greu, că e mai tacticizat, mai altfel. E pe forță, nu pe tehnică. La spanioli îi omoară, mă! Pfoai, de mine! Îi driblează de îi amețește!

ADVERTISEMENT

Și nu uitați! MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ a revenit în fiecare luni, de la 13:15, la scurt timp după FANATIK SUPERLIGA! Emisiunea va fi în premieră apoi pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

Dumitru Dragomir a ales dintre Florinel Coman și Alex Mitriță

ADVERTISEMENT