Sport

Flavius Stoican face curățenie la Dinamo. Pe cine se pregătește să dea afară. Exclusiv

Flavius Stoican îşi începe al treilea mandat la Dinamo cu o curăţenie. FANATIK a aflat numele aflate pe lista plecărilor de la clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare.
04.01.2022 | 19:53
Flavius Stoican face curatenie la Dinamo Pe cine se pregateste sa dea afara Exclusiv
Flavius Stoican începe curăţenia la Dinamo (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT

Dinamo intră în 2022 cu un nou antrenor, după ce Flavius Stoican i-a luat locul lui Mircea Rednic, demis după ultimul meci din anul trecut, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate. Acum, noul antrenor al “câinilor” începe curăţenia, cel puţin la nivelul staff-ului tehnic.

Ce schimbări aduce Flavius Stoican la Dinamo. Trei nume pe lista plecărilor

FANATIK a aflat că Flavius Stoican va scăpa de oamenii lui Mircea Rednic, care au făcut parte din staff-ul tehnic al lui Dinamo. Mai exact, pe lista plecărilor se află Iulian Mihăescu (antrenor secund), Florentin Rădulescu (antrenor cu portarii) şi Andrei-Ionuţ Antoce (preparator fizic).

ADVERTISEMENT

Iulian Mihăescu era unul dintre cei mai vechi oameni din staff-ul lui Dinamo, fiind antrenor secund în mandatele mai multor antrenori ai “câinilor”. Fostul mijlocaş din echipa de la finalul anilor ’80 revenise în “Groapă” în 2015, în cel de-al treilea mandat al lui Mircea Rednic.

Andrei-Ionuţ Antoce a fost prima mutare importantă a lui Mircea Rednic, în ultimul mandat la Dinamo, mutare anunţată în exclusivitate de FANATIK. Florentin Rădulescu a revenit la Dinamo în 2021, după ce mai lucrase cu formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare şi în 2019.

ADVERTISEMENT

Flavius Stoican va fi prezentat, miercuri, la Dinamo

Chiar dacă a fost numit la cârma lui Dinamo înaintea Crăciunului, Flavius Stoican va fi prezentat oficial abia miercuri, 5 ianuarie. Cu această ocazie, “câinii” îl vor prezenta şi pe Florin Răducioiu, care va deveni team-manager, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate.

Până la prezentarea oficială, Dinamo a reuşit să perfecteze primul transfer al anului. “Câinii” l-au adus pe Răzvan Patriche, fostul fundaş al Academicii Clinceni. Fotbalistul de 35 de ani a reuşit să marcheze singurul gol al ilfovenilor din victoria contra lui Dinamo, de pe 3 decembrie 2021.

ADVERTISEMENT

Dinamo se pregăteşte în România pentru a scăpa de retrogradare

Dinamo se număra printre echipele care nu pleacă în străinătate pentru pauza de iarnă, astfel că jucătorii lui Flavius Stoican se vor pregăti la baza de la Săftica. Aceştia se reunesc miercuri, când au programată vizita medicală şi primul antrenament cu noul antrenor.

Până în acest moment, Dinamo şi-a rezolvat două meciuri amicale. Pe 12 ianuarie, la o săptămână de la reunirea lotului, “câinii” se vor duela cu CS Mioveni. Trei zile mai târziu, pe 15 ianuarie, trupa lui Flavius Stoican o va întâlni pe Farul Constanţa.

ADVERTISEMENT

Program de foc pentru Dinamo până la finalul sezonului regulat

În weekend-ul 22-23 ianuarie, Dinamo va juca primul oficial din 2022, pe terenul lui FC Argeş. O săptămână mai târziu, pentru “dinamovişti” vine marele derby cu FCSB, când trebuie să spele ruşinea umilinţei din tur, când “roş-albaştrii” s-au impus cu 6-0.

Până la finalul sezonului regulat, Dinamo le va mai întâlni pe FC Botoşani (deplasare), U Craiova (acasă), UTA Arad (deplasare), Gaz Metan Mediaş (acasă), Rapid (deplasare), Sepsi Sfântu Gheorghe (acasă) şi CFR Cluj (deplasare).

După 21 de etape, Dinamo ocupă penultimul loc în clasament, cu 3 victorii, 3 remize şi 15 înfrângeri, având cu un punct mai mult decât Academica Clinceni, ultima clasată.

ADVERTISEMENT