Fotbal intern

Flavius Stoican, scandal la conferinţa de presă! “Eu sunt pionul principal, nu glugă de coceni”

16.08.2018 | 18:18
Flavius Stoican scandal la conferinta de presa Eu sunt pionul principal nu gluga de coceni
ADVERTISEMENT

Flavius Stoican a făcut scandal la ultima conferinţă de presă a celor de la Politehnica Iaşi şi a acuzat faptul că nu a fost consultat cu privire la campania de transferuri din această vară.

”Am vrut să fiu calm, dar, zic, ce ne mai ascundem după cireş că e bine? Nu, vă spun eu, lucrurile sunt clare. Oamenii ăştia şi cei care suntem acuma şi mergem din punct de vedere sportiv trăiesc pentru ceea ce s-a întâmplat anul trecut. S-au luat bani din drepturile TV, trăim din banii ăştia. Nu vine nimeni acum să îmi spună mie că mă dă afară când vrea el. Pe mine nu mă dă nimeni afară, plec dacă simt eu.

ADVERTISEMENT

Am rugat atât, vreau să îmi dau OK-ul din punct de vedere sportiv, pe orice jucător. Nu am o problemă cine îi aduce, am o problemă ca nu sunt informat. Am un principiu, sunt antrenorul echipei. Eu nu am o problemă cu Moussa, am o problemă că nu sunt informat, din moment ce mi se spune: ”Flavius, tu vei fi informat de orice, din punct de vedere sportiv”. Mă trezesc că citesc în presă, în Facebook sau unde spun jucătorii: ”Mister, dar a mai venit încă un băiat”. Doamne-ajută, să vină toţi. Dar e vorba de mine”, a tunat Flavius Stoican, la conferinţa de presă.

Flavius Stoican, scandal la conferinţa de presă. Nemulţumit de campania de transferuri

Antrenorul ieşenilor a cerut ca opinia lui să fie ascultată în cadrul clubului: Eu vreau atât. Nu am cerut nici bani, banii care mi s-au dublat salariul, ce se scoate în evidenţă, cu clauze… s-a dublat datorită muncii care a fost anul trecut. Eu nu am venit să cerşesc bani, eu am venit pe un salariu modic, că vreau să muncesc, să arăt cine sunt eu şi cu jucătorii pe care îi antrenez. Flavius Stoican antrenează la momentul ăsta ce are la dispoziţie, asta este realitatea. Am spus aşa, am nevoie de atacant. Am spus, nu vreau să îl aduc eu, că nu sunt impresar, dar nici să nu ne comportăm ca nişte impresari. Am nevoie de fundaş central, am nevoie de mijlocaş central, trei posturi. Dacă sunt buni, luaţi date.

ADVERTISEMENT

Eu, în plin campionat, evaluez jucători. Mi se pare strigător la cer. Se spune că lucrurile sunt bune. Nu, asta este realitatea, eu, antrenor, acum evoluez o echipă, o echipă şi mi-am ales până acum 18-20 de jucători în care eu cred. Am venit aici, toată lumea nu a avut încredere, toată lumea, nici jucători, nimic. Doar eu. Eu i-am făcut pe toţi să creadă. Aşa cred şi acuma. Am nevoie ca toată lumea care se dă, că face, să fie aproape de mine. Eu sunt pionul principal la echipa asta ca sportiv, în ceea ce priveşte sportiv. Nu am probleme cu nimeni.

Când am plecat la Cheile Grădiştei am spus aşa: vreau ca toţi jucătorii care vin, să ştiu despre ei. M-am trezit la Cheile Grădiştei cu un băiat. Nici nu ştiam cine e, cum e, de unde e, de unde a apărut. A fost o greşeală, am înţeles”. 

ADVERTISEMENT

Flavius Stoican, scandal la conferinţa de presă. Săgeţi către Tibor Selymes

Se pare că cel cu care are probleme Flavius Stoican este fostul internaţional român, Tibor Selymes, cel care lucrează ca director sport la ieşeni: Nu poate să vină cineva aici, care nu ştiu pe unde era anul trecut, să îmi spună că pot să îl dau afară pe ăla, pe ăla şi pe ăla. Băi, cine eşti, mă, Dumnezeu? ”Nu, eu sunt şmecher”. Cine eşti, mă? Ce-i aicea, mă, unde suntem? E sat fără câini? De-aia jucătorii sunt dezamăgiţi. De-aia, asta e realitatea. Sunt dezamăgiţi că vine tata al meu şi începe să vorbească, ”ba tu ştii cine sunt eu?” Băi, băiatule, eu tai şi spânzur… Băi, tată, du-te, bă, acasă la tine, du-te, băi, tată, ba!

Să se ţină cont de părerea mea, că de aia sunt antrenor. Doar să fiu întrebat ”ai nevoie de atacantul cutare?” Şi hai să-l analizăm, poate greşim, că toţi mai greşim. Dar nu, noi vedem că-i penibil şi noi continuăm, ”mamă, ce bun e!” Întreabă-mă şi pe mine, că nu sunt glugă de coceni”, a declarat Flavius Stoican.

ADVERTISEMENT

Poli Iaşi a fost revelaţia sezonului trecut, după ce a întrecut toate aşteptările şi a intrat în play-off. Şi în acest sezon, clubul din Copou îşi propune să termine sezonul regulat în primele şase echipe. Însă Poli Iaşi a început sezonul destul de slab şi a adunat numai 2 puncte după primele 4 etape din Liga 1 Betano, cu un gol marcat şi 8 primite!

ADVERTISEMENT