Life

Flick Domnul Rimă, cununie religioasă în pandemie. Rima cu care a descris marele eveniment

12.10.2020 | 14:00
Flick Domnul Rima cununie religioasa in pandemie Rima cu care a descris marele eveniment
Flick Domnul Rimă, cununie religioasă în pandemie. Rima cu care a descris marele eveniment Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Flick Domnul Rimă și aleasa sufletului său, Denisa Hodișan, și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Cei doi au ajuns în fața altarului în plină pandemie și și-au jurat iubire veșnică. Ambii partereri au celebrat marele eveniment pe rețelele de socializare prin imaginii emoționante din timpul cununiei, însoțite de descrieri impresionante.

Andrei Sebastian Filcea, pe numele din buletin, și parterera lui de viață au făcut nunta la sfârșitul lunii august, în Creta. „De azi, în fiecare zi, /Am să îți țin în mână mâna/Și-am să te scriu în poezii/Din august, … pentru totdeauna!”, spunea el atunci.

ADVERTISEMENT

Acum, omul de radio a sărbătorit cu o nouă rimă: „Și ți-am promis la marea albastră/ Că o să fiu al tău mereu./ Și am dus ieri povestea noastră/ Să ne-o sfințească Dumnezeu”, a scris el în dreptul unei fotografii din timpul cununiei religioase, în care putem observa că nu a participat foarte multă lume, iar cei care erau prezenți, purtau masca de protecție.

Flick Domnul Rimă și Denisa Hodișan
Flick Domnul Rimă și Denisa Hodișan în timpul cununiei religioase
Sursa foto: Instagram

Cununie religioasă între Flick Domnul Rimă și aleasa inimii. Ce mesaje au transmis cei doi

După cum ne-am învățat, Flick a celebrat momentele speciale prin rime care au descris perfect însemnătatea evenimentului. Nici soția acestuia nu s-a lăsat mai prejos și, chiar dacă nu rima, modul în care a descris trăirile a fost la fel de emoționant.

ADVERTISEMENT

„Cuvintele nu pot descrie ce am simtit. Ești un soț minunat, un bărbat perfect, un suflet divin. Te iubesc! dinainte să te cunosc, Te iubesc! acum și pentru totdeauna. 11.10.2020.” a scris ea lângă o fotografie a celor doi din fața altarului.

Flick Domnul Rimă și Denisa Hodișan
Flick Domnul Rimă și Denisa Hodișan în timpul cununiei religioase
Sursa foto: Instagram

Și nunta din Creta a cuplului a fost un moment special, marcat cum se cuvine. Flick ne-a încântat cu versurile sincere: „Tu ești cheie, eu sunt lacăt/ Și ești totul pentru mine./ Dacă lumea are capăt/ Atunci vreau să-l văd cu tine”, dar, cu acea ocazie, Denisa a fost cea care a descris momentul prin cuvinte impresionante.

ADVERTISEMENT

„Sunt cea mai norocoasă și cea mai fericită mireasă din lume! Să te am pe tine, soț mult-iubit, este o adevărată binecuvântare, venită din Rai! Îți mulțumesc pentru o nuntă perfectă pe insulă, pentru un inel perfect ( pe care cred că îl visesză orice fată), pentru modul extraordinar în care ai pregătit în detaliu ziua noastră perfectă! 

Îți mulțumesc pentru cât de specială mă faci să mă simt, încă din secunda în care ne-am întâlnit și vreau să știi că viața trăită lângă tine e asemănătoare unui basm. Încă de la început, am fost doar eu cu tine și asta m-a făcut să realizez că e tot ce avem nevoie în viață, ca să fie completă!

ADVERTISEMENT

Nu e nimic altceva ce aș putea să cer de la viață…tu îmi ești totul! Tu ai fost întotdeauna. Tu ai fost! Te iubesc!”, este mesajul mișcător al femeii, scris în limba engleză, din ziua în care i-a devenit soție vedetei. Ea a declarat, ulterior, că vor face și o petrecere care să cinstească evenimentul.

 

ADVERTISEMENT