Life

Flick și Denisa vor avea un băiețel sau o fetiță? Sexul copilului, dezvăluit de Cătălin Măruță

Cătălin Măruță i-a lăsat fără cuvinte pe Flick și pe soția lui, Denisa. Aceasta urmează să aducă pe lume primul copil în vara acestui an, iar moderatorul a dezvăluit sexul bebelușului.
07.06.2022 | 19:03
Flick si Denisa vor avea un baietel sau o fetita Sexul copilului dezvaluit de Catalin Maruta
Cătălin Măruță a spus dacă Flick și Denisa vor avea băiat sau fată. Foto: colaj Fanatik/ capturi Pro TV
ADVERTISEMENT

Flick și Denisa vor deveni în curând părinți. Aceștia au mărturisit că nu cunosc sexul bebelușului și că vor afla la naștere. Cu toate acestea, printr-o metodă tradițională, Cătălin Măruță le-a spus dacă vor avea băiat sau fată.

Flick și Denisa au aflat de la Cătălin Măruță, în direct, sexul copilului

Flick și Denisa trec prin cea mai frumoasă perioadă din viață lor. Fostul prezentator radio va deveni tată pentru prima dată în această vară, iar în momentul în care a făcut anunțul, i-a luat pe mulți dintre fanii săi prin surprindere.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă mai e foarte puțin până la venirea pe lume a bebelușului, „Domnul Rimă” și soția lui nu știu dacă vor avea un băiețel sau o fetiță. Aceștia vor afla sexul bebelușului la naștere.

Ei au dezvăluit că toate lucrurile pe care le-au cumpărat pentru copilul lor au culori neutre, pentru a fi siguri că o să i se potrivească.

ADVERTISEMENT

Prezenți în emisiunea lui Cătălin Măruță, ei au fost supuși unei metode „băbești” de determinare a sexului copilului. Moderatorul a presărat sare, pentru a vedea în ce direcție este dusă de vânt. În acest mod, el a lămurit misterul.

Chiar dacă metoda nu este sigură, vedeta Pro TV a afirmat că a testat-o pe mai multe viitoare mămici și că niciodată nu a dat greș.

ADVERTISEMENT

„În această sare magică putem să spunem despre ce e vorba, dacă e băiat sau fată. (…) Stai, să vedem cum bate. Da, mă, e clar. Eu știu, o să aveți băiat”, a spus Cătălin Măruță.

Cum au reacționat Flick și Denisa la aflarea veștii?

În timp ce Denisa s-a bucurat să audă că va fi mamă de băiat, Flick voia să știe cum funcționează metoda. Totuși, el a precizat că în cazul în care prezentatorul are dreptate, îl va menționa în poezia pe care o scrie pentru copilul său.

ADVERTISEMENT

„Dacă funcționează, te menționez în poezie”, a spus „Domnul Rimă”.