Life

Floarea pe care să nu o oferi niciodată unei femei. Aduce ghinionul în casă și poate cauza mari neplăceri

Floarea pe care să nu o oferi niciodată unei femei. Se spune că atrage ghinionul în casă și poate provoca mari probleme.
10.11.2023 | 08:22
Floarea pe care sa nu o oferi niciodata unei femei Aduce ghinionul in casa si poate cauza mari neplaceri
Floarea pe care să nu o oferi niciodată unei femei. Sursa foto: Unsplash/ Zoe Schaeffer
ADVERTISEMENT

Floarea pe care nu trebuie niciodată să o oferi unei femei. Poate aduce ghinionul în casă și atrage problemele. Trebuie evitată mai ales o anumită culoare.

Floarea pe care să nu o oferi niciodată unei femei. Atrage ghinionul în casă

Atunci când vine vorba despre regulile Feng Shui, sunt anumite obiecte care trebuie evitate în casă. Pentru a menține armonia și energia pozitivă în locuința ta, trebuie să știi că sunt câteva reguli de ordine pe care e bine să le aplici.

ADVERTISEMENT

Acest lucru este valabil și atunci când vine vorba de plante. Unele flori nu trebuie ținute la tine în locuință, deoarece pot aduce ghinion. În același timp, nu e bine să oferi unele flori unei femei.

De exemplu, garoafele sunt considerate a fi florile care se duc persoanelor trecute în neființă. Din acest motiv, nu trebuie ținute în casă, potrivit legendelor. Se spune că cele mai ghinioniste garoafe sunt cele roșii, așa că trebuie evitate cu orice preț.

ADVERTISEMENT

Se spune că garoafele atrag energia negativă și pot provoca probleme în locuință. Dacă vrei să ții aceste flori în casă, totuși, trebuie să le eviți pe cele roșii.

T0todată, sunt și alte flori pe care nu este bine să le oferi sau să le ții la tine în casă. Calele sunt și ele considerate plantele mortului și pot aduce probleme dacă le ții în casă.

ADVERTISEMENT

În general, calele se duc la înmormântări, dar sunt utilizate și în aranjamentele funerare. În afară de faptul că pot să-ți aducă necazuri, trebuie să știi că aceste flori conțin oxalat de calciu, o substanță foarte periculoasă. Dacă este consumată, poate să fie fatală.

Leandrul este o plantă toxică, pe care nu trebuie niciodată să o ții în casă. Frunzele și florile nu trebuie atinse, altfel pot să provoace decesul unei persoane. În același timp, se spune că planta aduce ghinion în locuință.

ADVERTISEMENT

Monstera poate ajunge să crească până la dimensiuni foarte mari și este întâlnită mai ales în grădini publice, însă multe persoane preferă să o țină în locuință.

Deși este o plantă frumoasă, reprezintă un pericol deoarece e toxică, notează libertatea.ro. Poate aduce energia negativă în casă, așa că e bine să o eviți.

ADVERTISEMENT
Tags: