Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Florentin Petre, anunț în direct la Fanatik SuperLiga. „De azi am preluat echipa. Sunt fericit”

Florentin Petre este noul antrenor al unei echipe care se bate pentru primele locuri. Cu cine a semnat fostul jucător al lui Dinamo.
23.10.2023 | 13:40
Florentin Petre anunt in direct la Fanatik SuperLiga De azi am preluat echipa Sunt fericit
Florentin Petre era liber de contract de aproape un an. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florentin Petre a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA următoarea sa destinație. Ultima oară antrenor la Ceahlăul, „Piticul” a ales o echipă la care nimeni nu se aștepta.

Florentin Petre, noul antrenor al Unirii Ungheni: „O echipă bună, cu pretenții”

Horia Ivanovici a remarcat că fostul căpitan al lui Dinamo se află într-o dispoziție bună, deși „câinii” au fost umiliți la Sibiu: „Florentine, ce e cu tine de ești așa vesel? S-a întâmplat ceva în viața ta? A câștigat Dinamo? Nu știi scorul? Vezi că a fost invers. Vezi că n-a fost 4-0 pentru voi, ci pentru ei”.

ADVERTISEMENT

Florentin Petre a dezvăluit în premieră la FANATIK SUPERLIGA echipa pe care o va antrena: „Am câștigat în viață în primul rând și după aceea niște prieteni noi, de-aia cred că și zâmbetul ăsta îmi oferă o aură dintr-asta de fericire. Pentru că de astăzi voi prelua echipa Unirea Ungheni”.

Antrenorul în vârstă de 47 de ani are un obiectiv clar în acest sezon: „Sunt deja în Transilvania la hotel și m-au primit gazdele cu brațele deschise. E o echipă de liga a treia de lângă Târgu Mureș. În primul rând vreau să îi mulțumesc domnului primar Victor Prodan și domnului președinte Adi Pop pentru oportunitatea de a antrena o echipă bună, cu pretenții, care vrea să tragă la promovare”.

ADVERTISEMENT

Florentin Petre a acceptat fără rețineri noua provocare: „Eu merg cu drag să ajut fără nicio problemă”

Florentin Petre a explicat de ce a acceptat să antreneze din nou la Liga a treia: „E normal când sunt astfel de oportunități mai grele de stabilit eu merg cu drag să ajut fără nicio problemă.

Îmi plac oamenii puternici, oamenii care sunt deciși, mai ales în momentele astea pe care le traversăm cu toții. Da, merg să trag la promovare și abia aștept să ajung acolo să îi cunosc pe jucători”.

ADVERTISEMENT

Fără contract de aproape un an

Florentin Petre, noul analist FANATIK SUPERLIGA, era liber de contract de aproape un an după despărțirea de Ceahlăul Piatra Neamț, în noiembrie 2022. De-a lungul carierei, a fost secund la Dinamo, principal la echipa a doua și a mai trecut pe la FC Brașov, Luceafărul Oradea, Foresta Suceava și Dacia Unirea Brăila.

FANATIK SUPERLIGA se vede EXCLUSIV pe homepage-ul FANATIK.RO, lunea, marțea și vinerea, LIVE de la ora 10:30. Emisiune poate fi urmărită apoi pe Facebook și YouTube, ÎN PREMIERĂ de la 17:30.

ADVERTISEMENT

Florentin Petre a dezvăluit noua echipă pe care o va antrena