Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Huja vrea să joace pentru România! Ce mesaj în direct a avut Vochin pentru petrolist

Marian Huja a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre calvarul accidentării peste care a trecut. Fundaşul Petrolului a spus că vine şi pe jos la naţională, discursul său fiind admirat de Andrei Vochin.
23.10.2023 | 12:55
Huja vrea sa joace pentru Romania Ce mesaj in direct a avut Vochin pentru petrolist
Huja vrea să joace pentru România! Ce mesaj în direct a avut Vochin pentru petrolist. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Petrolul a câştigat cu 3-1 meciul cu Universitatea Craiova. Ultimul gol al “lupilor” a fost marcat de Marian Huja, fundaşul ploieştenilor revenind după o accidentare care l-a ţinut departe de gazon 10 luni.

Huja vrea să joace pentru România: “Nu am cum să refuz dacă voi fi convocat. O să alerg la convocare”

Marian Huja a povestit la FANATIK SUPERLIGA calvarul accidentării, spunând că ar veni şi pe jos la naţionala României dacă s-ar ivi oportunitatea:

ADVERTISEMENT

“Mă gândesc să aleg România. E visul oricărui fotbalist să joace pentru naţională, să schimbi naţionala, să vii cu un plus. Să îi duci la un Euro. Nu doar să mergi să joci şi gata. Să faci ceva. 

Nu am cum să refuz dacă voi fi convocat. O să alerg la convocare”, a spus Marian Huja la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Andrei Vochin: “A fost pistol cu apă faţă de cât ai putut să mă impresionezi în acest discurs”

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF Răzvan Burleanu, s-a declarat impresionat de discursul lui Marian Huja, care a povestit că a revenit mai puternic după ruptura la ligamentele încrucişate:

“Pe mine m-ai impresionat deja. Am şi scris în FANATIK azi un text, m-a impresionat ce am văzut la meci. Dar ceea ce m-a impresionat aseară a fost pistol cu apă faţă de cât ai putut să mă impresionezi în acest discurs.

ADVERTISEMENT

Eşti un băiat de 24 de ani, dar mi se pare că ai o maturitate în gândire pe care foarte mulţi jucători o găsesc la 35 de ani. Vreau să te felicit pentru cum ai interpretat şi trăit această perioadă din viaţa ta. 

“Cum ai reuşit să revii mai puternic ca înainte, ar trebui să fie un clip motivaţional”

Ar trebui ca aceste momente să fie înregistrate şi puse în orice vestiar de copii şi juniori ca să reflecte modul de gândire al unui sportiv de mare performanţă. Una din marile anxietăţi a sportivilor este frica de accidentare.

ADVERTISEMENT

Iar modul în care ai depăşit această perioadă, cum ai reuşit să revii mai puternic ca înainte, ar trebui să fie un clip motivaţional pentru cei cărora ar putea să li se întâmple o astfel de dramă fotbalistică.

“Ai un atu extrem de important pentru a te putea numi jucător de echipa naţională a României”

Pe mine m-ai impresionat. N-am niciun fel de pârghie de a face acest demers pentru selecţioner, dar ai mare încredere pentru că noi avem un selecţioner care apreciază înainte de tactic, calitatea umană.

Şi tu o ai în proporţie de 100%. Fără să ştiu ce se va întâmpla în viitor, ai un atu extrem de important pentru a te putea numi jucător de echipa naţională a României”, a spus Andrei Vochin la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este live de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

ADVERTISEMENT