Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Florentin Petre, căpitanul lui Dinamo, cel mai nou transfer la Fanatik SuperLiga! De marți, 17 octombrie, joacă pe postul de analist. Exclusiv

Fostul mare jucător dinamovist a intrat oficial în echipa Fanatik SuperLiga. Emisiunea începe la ora 10:30, LIVE numai pe site-ul FANATIK.RO.
16.10.2023 | 20:57
Florentin Petre capitanul lui Dinamo cel mai nou transfer la Fanatik SuperLiga De marti 17 octombrie joaca pe postul de analist Exclusiv
Fanatik SuperLiga, marţi, 17 octombrie, ora 10:30. Un nou nume uriaş din fotbal vine în echipă. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O nouă ediţie a emisiunii FANATIK SUPERLIGA va avea loc marţi, 17 octombrie, de la ora 10:30, în direct doar pe site-ul FANATIK.RO. Va fi un nou debut în emisiunea moderată de Horia Ivanovici, un fost mare fotbalist român fiind transferat în echipă, deși nu este perioadă de mercato.

Fanatik SuperLiga, marţi, 17 octombrie, ora 10:30. Florentin Petre, un nou transfer marca FANATIK

Florentin Petre se alătură FANATIK SUPERLIGA. Fostul căpitan de la Dinamo va debuta marţi în postura de analist al emisiunii noastre şi promite să jongleze cu frazele în platou, la fel cum o făcea şi cu mingea la Dinamo.

ADVERTISEMENT

A fost un adevărat simbol la Dinamo, club la care a evoluat între 1994 şi 2006. Un om esenţial la mijlocul terenului, fiind supranumit “fotbalistul fără plămâni” pentru capacitatea uriaşă de efort pe care o avea.

Fostul căpitan de la Dinamo a bifat şi 54 de selecţii pentru naţionala României între 1998 şi 2009, pentru care a marcat de şase ori. A jucat la două turnee finale: Euro 2000 şi Euro 2008.

ADVERTISEMENT

Petre, Nicoliţă, Răchită şi Niţă vor dezbate cele mai fierbinţi subiecte ale momentului

Alături de Florentin Petre, Horia Ivanovici îi va avea invitaţi la emisiunea de marți, 17 octombrie, pe Bănel Nicoliţă, Vivi Răchită şi Robert Niţă. În direct la FANATIK SUPERLIGA vor fi dezbătute cele mai fierbinţi subiecte ale momentului.

Naţionala României este pe primul loc în grupa de calificare la Euro 2024 înaintea dublei “de foc” din noiembrie cu Israel şi Elveţia. Totul despre şansele de calificare a “tricolorilor” la Euro aflaţi la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

O nouă etapă din SuperLiga se vede la orizont. Horia Ivanovici alături de invitaţii săi vor face o avanpremieră a meciurilor din weekend, cele mai interesante fiind UTA – Rapid, FCSB – Voluntari şi Universitatea Craiova – Petrolul.

FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită ÎN DIRECT pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30. În premieră, emisiunea se vede în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30 pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România, se laudă cu parteneriate puternice. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii.

ADVERTISEMENT