Life

Florentina Opriș dezvăluie alimentul minune în procesul de slăbire: ”Accelerează metabolismul”

Florentina Opriș spune care este produsul ideal atunci când vrei să elimini kilogramele în plus. Care sunt beneficiile sale.
15.04.2024 | 16:41
Florentina Opris dezvaluie alimentul minune in procesul de slabire Accelereaza metabolismul
Florentina Opriș spune care este produsul ideal atunci când vrei să elimini kilogramele în plus. Care sunt beneficiile sale. Sursa foto: Facebook / freepik.com. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Florentina Opriș dezvăluie alimentul minune în procesul de slăbire. Celebrul nutriționist transmite că acesta accelerează metabolismul, având foarte multe proprietăți pentru organismul și sănătatea oamenilor.

Florentina Opriș spune care este produsul ideal atunci când vrei să elimini kilogramele în plus. Care sunt beneficiile sale

Florentina Opriș spune care este produsul ideal atunci când vrei să elimini kilogramele în plus. Care sunt beneficiile sale. Vedeta îl recomandă tuturor persoanelor care sunt la dietă și vor să fie în formă maximă.

ADVERTISEMENT

„Avem o combinație foarte interesantă de nuci cu fructe. Nucile fac ca procesul de slăbire să fie unul foarte rapid pentru că accelerează metabolismul. Trebuie să mănânci în cantitate rezonabilă, adică un pumn de nuci pe zi. 

Dacă combini nucile cu fructe, atunci ai beneficii multiple: antioxidanți din abundență, iar vitaminele și mineralele prezente în fructe se absorb foarte ușor în prezența grăsmilor Omega 3.

ADVERTISEMENT

Așa că fă această combinație dacă te gândești la un creier sănătos, la o inimă sănătoasă, la o digestie bună, la un proces de slăbire și frumusețe, dar și la inteligență, nu-i așa?

Pentru că nucile au forma creierului”, a spus Florentina Opriș pe contul personal de Instagram. Cunoscutul nutriționist susține că nucile sunt benefice pentru slăbit dacă sunt consumate în cantități moderate.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, vedeta a mai transmis că nucile sunt bogate în proteine, fibre și grăsimi sănătoase. Toate acestea pot ajuta la menținerea senzației de sațietate mai multă vreme, cât și la reglarea poftelor alimentare.

Ce beneficii au nucile pentru sănătate

Nucile se numără printre alimentele minune pentru că au foarte multe beneficii pentru sănătate. Specialiștii recomandă consumul constant, fructele fiind perfecte pentru oase pentru că reprezintă o sursă naturală de calciu.

ADVERTISEMENT

De asemenea, pot combate inflamația, mai ales în cazul oamenilor care suferă de artrită, astm sau eczeme. Pentru că au în compoziția lor melatonică ajută la tratarea insomniilor. În plus, acizii grași Omega 3 din nuci mențin tensiunea arterială redusă.

Totodată, nutriționiștii sunt de părere că nucile combat stresul și efectele acestuia asupra organismului. Se consumă de fiecare dată între mese, pe post de gustare, și nu se exagerează cu cantitatea. E de ajuns un pumn de nuci.

ADVERTISEMENT