Life

Florin Călinescu, în lacrimi la Românii au talent. O copilă i-a răscolit sufletul: „Mă ducea bunica la cimitir…”

26.03.2021 | 21:20
Florin Calinescu in lacrimi la Romanii au talent O copila ia rascolit sufletul Ma ducea bunica la cimitir
Florin Călinescu a izbucnit în lacrimi la Românii au talent. Foto: captură PRO TV
ADVERTISEMENT

Florin Călinescu a fost impresionat și întristat la Românii au talent de o tânără concurentă din județul Maramureș, care a cântat o melodie în memoria străbunicului ei, mort în cel de-Al Doilea Război Mondial.

Teodora Luca din Seini le-a făcut pielea de găină juraților cu momentul ei artistic, iar pe parcurs ce fata a cântat, jurații nu și-au putut stăpâni deloc lacrimile.

ADVERTISEMENT

Momentul tinerei, care a fost despre eroii neamului românesc care au murit în războaie, chiar despre un erou din familia ei pe care l-a cunocut doar din povestirile părinților, a emoționat-o destul de tare și pe Alexandra Dinu, jurată care a fost destul de rezervată până acum în a-și arăta emoțiile.

Florin Călinescu, în lacrimi la momentul Teodorei Luca de la Românii au talent

„M-a cucerit. M-a dus cu gândul la bunica mea. E bine că ai cântat asta în memoria lor”, a fost reacția Alexandrei Dinu.

ADVERTISEMENT

„Am crescut și eu la țară și mă ducea bunica mea la cimitir să văd o cruce, unde nici măcar nu i-au mai adus oasele că nu le-au găsit. Nu-mi plac copiii care cântă lucruri triste. Pentru speranța muzicală din tine o să primești un Da”, a fost reacția lui Florin Călinescu, răscolit de un eveniment dureros din viața lui.

Teodora s-a calificat în etapa următoare, iar când a ieșit de pe scenă a izbucnit în plâns, consolată de Pavel Bartoș, cel care se afla în backstage în acel moment.

ADVERTISEMENT

Pavel Bartoș a consolat-o pe fetiță în culise

Pavel a luat-o în brațe pe Teodora văzând plânsul ei în hohote și a întrebat-o de ce plânge, iar fata i-a răspuns printre sughițuri: „De fericire”.

„Foarte drăguț și foarte frumos. Mama ta s-a mai abținut, dar tatăl tău a plâns ca tine, de fericire, toată melodia”, i-a dezvăluit Pavel Bartoș tinerei concurente care i-a emoționat pe jurații Românii au talent.

ADVERTISEMENT

„Salută-l pe tatăl tău și spune-i că în etapa următoare ne vedem și cu apă sfințită. Știe el de ce, da?”, i-a mai spus Pavel fetiței.

 

 

ADVERTISEMENT