Life

Florin Călinescu și Andra, discuție șocantă la Românii au talent. Ce s-a auzit în timpul emisiunii de la Pro TV

27.04.2021 | 10:08
Florin Calinescu si Andra discutie socanta la Romanii au talent Ce sa auzit in timpul emisiunii de la Pro TV
ADVERTISEMENT

Florin Călinescu și Andra au purtat o discuție șocantă în ultima ediție a emisiunii „Românii au talent”. Cei doi jurați de la Pro TV au fost protagoniștii unor scene de senzație, chiar sub privirile celorlalți colegi. 

Actorul a profitat de un moment dintre numerele concurenților, clipă în care s-a ridicat de pe scaun pentru a-i oferi cântăreței un mesaj ca la carte. Dar nu acest lucru a frapat, ci declarația șoptită de vedetă la urechile soției prezentatorului Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

Președintele Partidului Verde știe să glumească și nu ezită să spună tot ce-i trece prin minte, dovadă că Florin Călinescu i-a șoptit colegei sale de la „Românii au talent”, nimeni alta decât Andra, o replică cât se poate de ieșită din comun.

Florin Călinescu, discuție incidentă cu Andra. Ce au vorbit la Românii au talent

Jurații de la „Românii au talent” trec prin momente tensionate și încordate în timpul filmărilor de la Pro TV și nu este de mirare că uneori au nevoie de relaxare. Așa s-a întâmplat și acum când Florin Călinescu a avut grijă să-i ofere Andrei un moment de liniște.

ADVERTISEMENT

„Relaxează-te, uită de tot, intrăm într-o ședință. Uită tot ce ai trăit până astăzi, abandonează-te. Uită de tot ce ai trăit în viața ta, uită de filipineze, de Tiberiu Maria, de HaHaHa Production.

Ești virgină, ai 12 ani, n-ai rate, n-ai concerte, n-ai emisiuni. Oricum, n-ai concerte. Simte-te lină. Ești un ied, aleargă singură pe islaz! Acum apelează-te la izvor puțin”, i-a spus actorul colegei sale de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Cântăreața s-a bucurat din plin de momentul de relaxare, fără să bage în seamă nimic în jurul său. De altfel, Smiley a butonat în tot acest timp telefonul, iar Alexandra Dinu a reacționat abia atunci când Florin Călinescu a vorbit despre virginitate.

Frumoasa blondină a făcut ochii mari de mirare, probabil fiind încă neobișnuită cu stilul umoristic al actorului, deși au existat momente când a fost și ea luată în vizor de juratul de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Adrian Mutu nu ia parte pentru prima oară la astfel de scene, dar se pare că de data aceasta a rămas mască la auzul vorbelor șoptite de actor.

ADVERTISEMENT